Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2457 üzenetére
Ja hát így igen szívás
Én ezért próbálom itthon beszerezni, ha nem sokkal drágább. Bár a wifi 5.0-át is 2 év garanciával vettem az extremedigitalon, adtak is hozzá kitöltve 24 hónapos szabályosan kitöltött garanciafüzetet plusz számlát. de amikor 1 év pár naposan bevittem itt a szervizbe mert lassan oldott fel, néha nem működött az érintőképernyő itt be is vették elküldték a központba, ahol visszadobták, hogy erre csak 1 év garancia van... Felhívtam a boltot ők is mondták, hogy 2 év beszéltek is a samsunggal, rábólintottak hogy akkor legyen annyi. Már épp vittem volna újra vissza, amikor hívott egy emberke a samsung központból, de sajnálják mégsem adják meg a 2 évet... A bolt viszont felajánlotta, hogyha beviszem vagy beküldöm ők megcsináltatják, de inkább újrahúztam a romot és megjavult.
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2455 üzenetére
Ha rendes garanciád van rá, akkor ha mégis javítják a bevitel napjától a javítás napjáig terjedő intervallummal meghosszabbodik a garancia. Új készülék esetén pedig elölről kezdődik. Én a cipőkkel szoktam így járni, fél év előtt mindig tönkremegy, persze választhatok másikat mert olyan már nincs, így mindig új cipőm van
-
flegga92
senior tag
Fentebb említettem, hogy hogy jártam vele. Bevittem Békéscsabán a hivatalos Samsung szervizbe, azt mondták, hogy meg tudják csinálni. 3 hétig volt bent, küldözgették össze vissza, de senki nem tudta megjavítani. Egy szerelő azt mondta, hogy akksi baja van. Erre nem vennék mérget már csak azért sem, mert szétkaptam, az akksi ügye be van masszívan ragsztva, amikor visszaraktam, újra kivettem alig tapadt. Szerintem szét sem szedte. Nem merek egy új akksit rendelni bele 6-8e körül. Egyébként ha rádugom töltőre a SoC fél perc múlva durván felforrósodik. Úgy nézem alkatrész lesz belőle.
-
flegga92
senior tag
Sajnos a JIG sem élesztette fel. Valakinek tapasztalata arról, hogy Samsungék mennyiért javítják?
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2450 üzenetére
Igen, majdnem tele volt. 1.85 Odin volt. Elkezdte flashelni majd kiírta, hogy a program nem válaszol. Vagy fél óráig rajta hagytam, aztán lehúztam, kikapcsoltam, és nincs download mód. A sima S telefonnal is jártam így, de akkor nálam volt a jig em. De szerintem ezzel is előfordult legelőször.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen kütyüm, de lett egy S4-em és nincs rá szükségem, szeretném eladni. Vissza akartam rakni rá a gyári romot odinnal, de sajnos lefagyott formázás közben, lehet sérült volt a pit fájl. Most se kép se hang, nincs DL mód sem. Sajnos a JIGem 60 km el arrébb van. JIG en kívül valami trükk? Ha JIGel sem megy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple asztali gépek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Építő/felújító topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest