Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
A navigaciohoz muhold kell amire csak a szabadban lat ra, esetleg ha az ablakhoz teszed, akkor egy ido utan ott is talalhat jelet. Ahhoz viszont, hogy utvonalat tervezz (ha nem hasznalsz a gyari google maps-on kivul mast) eleg a wifi (de anelkul nem fog menni) es ugy az utvonalat le is tolti a netrol (azaz az utvonalhoz tartozo terkepreszleteket, de csak az ut nagyon kozvetlen kozelet) igy uj utvonalat is csak akkor tudsz tervezni, ha van wifi.
Most ki akartam probalni, hogy mit csinal pontosan belterben amikor nem tala muholdat, erre kevesebb mint egy perc alatt megvolt a jel, es 9holdbol 6-8 kozotti volt folyamatosan hasznalatban...mindezt bp. belvarosaban ahop sok az epulet, egy 3 szintes tarsashaz masodik emeleten az ablaktol 4meterre, pedig regebben tarthattam az ablaknal csomo ideig mire telelt valamit.... hmmm.
Nem foglalkoztam mostanaban a gps-el, de ugy emlekszem, hogy a gps config file-jat (mar tenyleg nem emlekszem pontosan) at kell irni, ezutan jobban talal jelet, mivel alapbol asszem az amerikai kontinensen kepzeli magat(bar ugy is megtalalja a holdakat, csak lassabban)
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest