Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
üzenetére
Megnéztem vagy tizenöt videót, leírást, olvastam utána még orosz fórumokon is, mindenhol ugyanazt írták. Ez a leg szájba rágósabb magyar leírás, még azt is leírja hogy kapcsold be a készüléket:

SuperOneClick. Rendszergazda mód egy gombnyomásra
Nálam az volt a baj, hogy a kernel is le volt cserélve és a fw is backup-ból volt feltéve. Erre hiába küldtem a SoC-t nem bírt vele mit kezdeni. A vége az lett, hogy a gépem is kifagyott, teljes reset hozta ki. Aztán fw csere sikerült, de a kernel nem, csak ismét hard reset után. Ezután már ment a root is, csak ide volt nehéz eljutni, mert nem tudtam miért nem akarja. Nagy nehezen azért sikerült egy nap alatt.Aki nem akar vele sokat szórakozni az ne fogjon bele, nem olyan egyszerű minden esetben a root és könnyen rámehet a délutánod.

Köszi makoj a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest