- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
A jelzéseket be tudod állítani a facebook programon belül, a chat ha mobilon vagy akkor csak a mobil jel lesz a gépen látható (de az mindig, akkor is ha nem vagy mobil neten) a zöld elérhető nem, azt hiszem a gépen a facebbok profilodban be kell állítani a mobil számodat akkor fog megjelenni, a mobil jel a neved mellett, de nem vagyok benne biztos én is szórakoztam vele, de már annak két éve, azóta nem tudom biztosra. Ha hülyeséget írtam akkor valaki javítson ki.
(#8080) GeneraL_XTX Így igaz, de állítólag ha Samsung szervizbe viszi az ember (ami logikusabb is) Ők csak azt nézik hogy ne főzött rom legyen rajta, ha gyári rom van rajta és függő a telefon az nem garancia vesztés, de jobb a békesség én is feltettem az S2-re mikor vittem szervizbe a T-s romot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest