Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
válasz
_seth_ #53668 üzenetére
Kicsit megtörve a RAM mizériát egy kis beszámoló:
Korábban írtam, hogy e-Bay-ről rendeltem gyári akkumulátort. Sokan kétkedve fogadták, hogy gyári-e ennyi pénzért...
Ma kezembe vettem reggel és gondoltam ki is próbálom, mielőtt elkészítem a visszajelzést. Betettem, de nem indult a telefon. Gondoltam töltőn hagyom egy kicsit, bár kezdett bennem megfogalmazódni, hogy bas..a meg!
Kb. 20 perc után elegem lett és gondoltam, kiszedem az akksit. Akkor láttam, hogy az érintkezőkön fólia van (sárgás, mint a réz, ezért nem vettem észre) és azt eltávolítva természetesen hibátlanul működik a gyári, NFC-s akksim! Mindezt 9 euróért, az itthon kaphatóak kb. feléért!Jön még 6 eurós hátlap is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest