- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
teljesen tökmindegy, nyilván, meg ragozhatjuk órákig is, de engem ez zavar. és kész.
ha mondjuk egy Gio, vagy valami kis szar teló lenne, ok, belefér.
de egy elvileg csúcsmodell, amiért szép pénzeket gombolnak le rólam + előfizu (tudom, nem kötelező ilyet venni), ne akadozgasson már, meg fossa magát össze mittudomén, 4-5, nem flash alapú weblaptól...
nem CAD-ezni akarok rajta, v új játékot írni.
szerintem ez elvárható.
és, mint látható, jó pár custom romban ez megoldható. akkor gyáriban miért nem?mondjuk ellenpéldának tudom hozni a Nexusokat. fogtam egy régebbit, tán, mikor kijött rájuk a JB, na az úgy, ahogy volt, tökéletes volt. számomra. szép, letisztult, jól is bírta a tesztelgetésemet.
már picit bánom, h nem azt vettem. na de majd legközelebb, ha még droid user leszek...
nem hiszem el, h egy ekkora cég, mint a Samu, nem tud rendesen optimalizálni, hogy gyári rom alatt, 4 maggal, meg minden kutyaf_szával, akadozgat. és mondom, nem a játék rész érdekel, meg nem tömörítek, torrentezek, v egyéb ökörségeket csinálok rajta...
szerintem ez nem egy lehetetlen kérés.OFF: kocsim sajna még nincs, de sztem nem kéne ezt idekeverni...
szerk.: ne érts félre, nem ágálni akarok ellened, vagy ilyesmi, mivel segítettél már párszor, csak leírtam, ahogy én látom...
-
Gizmo94
veterán
Félre ne értsd, nem szeretnék ebből vitát kirobbantani, nem kell megint modker, meg egyebek. Ugyan nem a telefonról vezérlem a halálcsillagot, hanem a mosógépről, de a fentiekben csak a saját véleményemet írtam le, semmi több nem történt, ezt is csak a szabad véleménynyilvánítás jegyében tettem. Még tanácsokat sem adtam, tehát ez nem számít semmit, ettől mindenki azt és úgy használ ahogy neki megfelel és jólesik...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest