Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Ilyen teló vásárlásán gondolkozom, az lenne a kérdésem, hogy esetleg van valami gyári hibája a szériának?
A GPS mennyire jó offline, mobilnet/wifi nélkül?
A gyári T-s JB mennyire jó/fagy/akad?Bocsánat hogy nem olvasok vissza, előre is kösz a választ!
-
Mui
tag
válasz
nelsonmanian #28388 üzenetére
Szia! Nekem úgy sikerült a Google Play szolgáltatásoktól megszabadulni, hogy nem jelentkezek be a youtube-on a saját felhasználó alá, így ha törlöd nem telepíti vissza magát. Mert amúgy igen. Persze más app is visszahozhatja, de nekem ez volt a bibi.
Nálad is van valami alkalmazás ami ragaszkodik hozzá, ki kell nyomozni melyik lehet az, és ha olyan kiiktatni. -
Hocsika
tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy ha hívok valakit, vagy fogadok egy hívást, ha vége a hívásnak, úgy 10-15 másodpercig eldobja a hálózatot a telefon?
4.1.2 van rajt, acef féle... Esetleg valami ötlet, vagy találkozott valaki ilyennel?
Köszi! -
törölt tag
hello,2.3.6-os van fent, hogyan tudom a rendszert vissza állitani gyárira,a másik tolomon a hely és biztonságnál volt de itt nincs ilyen
-
Acef
addikt
válasz
pinnacle #28367 üzenetére
-igen, azért. Ez tulképp reklám, alkalmazásokat keres-ajánlgat
-már a rom felrakása előtt töröltem
-hiba: nem hiba, csak valami app "hiányolja" ha ok a működés, akkor ne törődj vele
Nekem egyszer a maps telepítésekor feldobta, hogy telepítsem, mert pontosabb, jobb lesz a maps működése. Aha, persze.
-
walanr
csendes tag
válasz
silvergod #28369 üzenetére
újraindítás már volt, most visszaállítok, bár nem örülök, mert most rakhatok fel mindent újra.
És már megint csinálja. Mintha valaki nyomkodná a kijelzőt. direkt bekapcsoltam, hogy mutassa az érintéseket, és össze-vissza megjelennek a pontok a kijelzőn.
Ja igen, szóval a visszaállítás is megvolt, nincs fenn semmi. -
-
pinnacle
nagyúr
Ezt az alkalmazást miért ajánlott elkerülni? Ne ébressze fel állandóan a telefont?
Töröltem az adatokat, eltávolítottam a frissítést, majd leállítottam. Másik 3 telefonon semmi gond, de az S Adnance-nél állandóan ez a hibaüzenet jön be. Kényszerleállítás után is aktiválja magát. Nektek, hogy sikerült kilőni?
-
silvergod
őstag
válasz
rappit4 #28360 üzenetére
törölje az alkalmazás adatokat ha úgy se jó egy gyári visszaállítás
walanr nem raktál fel valamit ami ezt okozza ez durva akadás azért....egy gyári visszaállítás segít ha nem akkor gyorsan vidd vissza!
jencsik0 elvileg ha rádugod jeleznie kellene hogy van frissebb szoftver,de mutatja is hogy mi van a tiéden és mi az ami elérhető rá.Ha nem gyári rom van fent nem mutatja és nem is engedi frissíteni a kies.
A telefon beépített szoftver frissítője wifin keresztül talál rá valamit? -
-
törölt tag
Próbáltam a Kies-en frissiteni de azt írja hogy a telefonom nem támogatja a Kies-en keresztül a frrissitést,gondolom ezt a telefonban lehet valahol beállitani?
-
walanr
csendes tag
Sziasztok, vettem én is egy ilyen telefont, feltettem rá a fontosabb dolgaimat, de közben felfigyeltem egy-két érdekes hibára: véletlenszerű időközönként kikapcsol az érintőképernyő, és csak úgy tudok bármit nyomni, ha előtte lenyomom a kijelzőt, majd vissza. Van erre valami megoldás? Mikor telepítettem, még nem jött elő a hiba, csak most próbálgatom a tudását, és kb fél percenként lehal az érintő. A másik hiba, hogy néha beragad két asztal közé, és semerre sem akar mászni, a harmadik pedig, hogy időnként azt hiszi, hogy rányomtam a kijelzőre, és elindít valamit.
-
rappit4
őstag
Hali!
Haveromnak most lett ilyen telója, telenoros és Jelly Bean van rajta. Igazából minden rendben van vele, csak a Google Play állandóan bezáródik és kiírja, hogy a Play alkalmazás leállt. Valakinek van ötlete, hogy ez mitől lehet? Köszi a segítséget! -
demars
addikt
válasz
#92239104 #28355 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe EZT AZ ÍRÁST
Olvasd át! -
-
törölt tag
Most olévasom itt oldalt hogy a telenornál és a t-mobilnál is elérhetö a Jelly Bean,olvastam már hogy mások is felrakták és utánna panaszkodtak az üzemidöre,valaki,tapasztalat?
-
törölt tag
válasz
eax1650 #28345 üzenetére
nekem még a 2.3.6 android van rajta nekem ott csak a Wifi, Bluetooth,Gps,csendes mód és az automata képernyö elforgatás van ott,oldalra sem tudom ecsusztatni,a kezelésiben sincs ez leírva,a duoson nekem is ott lehetett bekapcsolni.Apropó ennél ujjabb hivatalos android nincs hozzá,a telefonom nem talál,a samsung oldalán sem láttam még?
-
-
eax1650
aktív tag
válasz
gyuszmó #28340 üzenetére
Beírtam a gyári böngészőbe: indamail.hu, majd kitöltöttem a felhasználói (email@index.hu) meg jelszó sorokat. Bepipáltam, hogy jegyezze meg (esetleg nem, ezt később is kiveheted) és mikor beléptem felvettem a könyvjelzők (Kedvencek) közé.
Ilyesmire gondoltál? Nem kel még egy progi!
-
eax1650
aktív tag
válasz
Titmouse09 #28337 üzenetére
"Vírusokról, malware-ekről és egyéb rosszindulatú támadókról hallva, elsősorban a számítógépünkre gondolunk, azonban okostelefonjaink is egyre fenyegetettebbek. Aki nem szeretné, hogy egy ilyen eszközön őrzött, esetleg kényes adatai illetéktelen kezekbe kerüljenek, és azokkal visszaéljenek, annak nem árt telefonja védelmére gondolni." Hiszen legtöbbünk kapcsolódik a nethez is, vagy a küldő tudta nélkül is kaphat fertőzött anyagot, képet!
Én az AVG-t használom. Fizetős! Karácsonykor félárú volt.
Már bizony jelzett!!De itt egy másik, ami ingyenes, a pc-ken is jól teljesít: http://hvg.hu/tudomany/Igy_tudhatja_teljes_biztonsagban_androidos__SMM87P
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.comodo.pimsecure&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jb21vZG8ucGltc2VjdXJlIl0.
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Ha szeretnék egy indamailos fiókot is felvenni ,milyen progival a legjobb és mi a módja ?
Jó lenne ha magyarul is tudna
köszi -
szil7
csendes tag
van ötletetek mért nem látom a widgetek között az AccuWeathert ? nem tudom használni pedig fenn van a telefonon :S
-
Titmouse09
aktív tag
Ti milyen adblockert, vagy tűzfalat használtok?
-
Acef
addikt
válasz
nelsonmanian #28327 üzenetére
Told rá ezt: http://flash-player.m.en.softonic.com/android/download
Mui ne a frissítést töröld, hanem a fotón lévő app-ot, vagy tiltsd.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Képzeljétek el az édesanyám telefonja és az enyém egyszerre merült le 100-ról 30%-ra pár óra alatt
XD sőt még mondhatni fogyogatott annyira,hogy a feloldás 10 másodperc múlva hatott. Én nem bírtam ki és lementettem a fotókat és gyári vissza állítás. De annak is 5 perc kellett mire rájött mit akarok XDDD
Először azt hittük napkitörés van.. Nálam 86% a my alarm ébresztő volt az élen. De tegyük hozzá ilyen még nem volt,szóval nem app hiba talán valami frissités?? Másik Frissítéseket letiltottam a gyári ébresztő rendesen ébreszt -
Mui
tag
válasz
nelsonmanian #28329 üzenetére
Van egy amit már ezer éve használok, és nagyon megszerettem.
Egyébként meg nem is vettem észre, hogy van.Na akkor ki is törlöm.
-
Acef
addikt
válasz
nelsonmanian #28322 üzenetére
Igen, azért.
Mui jellemzően felrakjátok valami vacak app-al. Töröld! Tiltsd.
-beállítottad az automata frissítést. Ne tedd.
-
Mui
tag
Acef, hogy tudod azt beállítai, hogy ne frissüljön a Play. Mert én most töröltem a frissítést, és ezt a szolgáltatásokat is, de megint vissza is állt.
-
nelsonmanian
senior tag
miért baj ha friss a play?
-
Mui
tag
Acef! Tényleg nem lehet benne, sim, és sd? Én eddig soha nem vettem ki őket.
Jó hír viszont, hogy mióta újra raktam a telót, nem megy az energiatakarék, nem frissítettem a Playt, nincs automatára se állítva a frissítés azóta nem merül annyira, és nagyon jónak tűnik, de még tesztelem.
-
Acef
addikt
válasz
Akos2110 #28313 üzenetére
Hi!
Repartos T-s JB-vel kezd. Regisztálás után innen: http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=155&t=853&sid=762e5713dcd5a1afd1dd474268c615e9
SD card, és sim ne legyen a tel-ben. Figyelj a 8-16GB-re, a repart bepipálására, és ne a P-verziót töltsd!Amennyiben kész a repart JB, akkor van egy gyári, elvileg jól működő telefonod.
Kiegészítésnek a többit megtalálod a mappámban, küldj gmail címet (PM) és adok hozzáférést. -
Akos2110
tag
Üdv mindenkinek!
Mivel nálam is rohadt lassú t-s jbvel a telefon, végre rászántam magam, hogy valamit változtatok. Elolvastam Acef Android infói pfdt (nagyon köszönöm!), neki is állnék csak egy problémám van. A pdfben egyszerűen a linkek nem működnek és ha magamtól próbálnám összekeresgetni valamit tuti elrontanék.
Hol találhatnám meg letöltési linkeket a szükséges programokhoz, főleg romokhoz?Előre is köszi.
-
Acef
addikt
válasz
killer1203 #28311 üzenetére
Csinálj
-beállítások, gyári vissza belső sd formázással
-fejlett recovery, cocore 6.8 cwm felrakása, dalvik és cache törléseTeszt.
-utána esetleg root, Fmod...
Amennyiben +infó kell; 21999 hsz
Lassulás: akár az ext sd, akár valami app is okozhatja.
-
Acef
addikt
válasz
killer1203 #28309 üzenetére
A repart be volt pipálva?
-
Keem1
veterán
válasz
DjShockh89 #28306 üzenetére
Javaslom elolvasásra Carline blogbejegyzését
-
DjShockh89
tag
Sziasztok!Szeretném a párom telefonját frissíteni Jelly Bean-re de nem Kiesen keresztül!T-Mobileos a cucc...
Minegy milyen ODIN-t használok illetve cooper filet?! -
demars
addikt
válasz
Archer4713 #28303 üzenetére
Nem!
21999 -es hozzàszòlàsban ìrnak erröl! -
Archer4713
csendes tag
Szerintetek érdemes advanced task killert használni? Ha igen milyen beállításokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest