- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #29049 üzenetére
Nekem zöldre vált. 100% elérése után még kell egy kis idő, de zöldre vált.
-
kobayashy
tag
válasz
Nekem pár perc után zöldre vált.
-
válasz
Akkor jó. Csak nem tudtam eldönteni, hogy ez csak frissítés után, vagy már előtte is ilyen volt-e. Köszi.
-
i400
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #28945 üzenetére
Ha ez segít nekem pl pont ugyanannyit megy el a telefon frissítés után is. De rosszul teszed fel a kérdést, mert az a kb 5 óra SOT az mennyi össz üzemidővel legyen meg? Nap végéig kibírja?!
-
törölt tag
válasz
Zsozsoka 74 #28949 üzenetére
Ne már....
Egyszerűen csak nem értem, de jellemzően elfogadom, csak néha picit morgok miatta.Viszont, hogy valamennyire on is legyek.
Szóval az Android elég sokat változott a 2.3 (?) óta, és sok esetben nem a rendszerrel van a baj, hanem rá telepített programokkal.
Sok esetben egy app nem csak annyi amit ki tudsz söpörni az alkalmazásváltóban, hanem jó linuxos daemon-ként fut egy másik része is ami meg azért felel, hogy a kedvenc játék jelezzen ha mehetsz répát kaszálni, vagy manót hentelni, esetleg a 3rd party mail app pittyenjen amikor kell, vagy a kedvenc launcher ne legyen lecsukva memóriaoptimalizálás ürügyén. És na ezek azok a vackok amelyek egyrészt fogyasztanak, másrészt magát a rendszert tartják sok esetben ébren, és emiatt bizonyos rendszerkomponensek többet fognak kajálni az akkuból.
Vagyis, ha jó SOT kell, mert arra porcosodik, akkor takaríts le minden olyan appot a telefonról amit nem használsz napi szinten. Majd felrakod amikor szükséges, és utána meg leszeded. Hosszútávon 30 mega alatti appoknál megérheti.Én két dolgot szoktam tiltani, de azt is csak azért mert nincs hozzá kézi vezérlés. Ez a facebook app manager, és a facebook app installer. Egyszerűen nem értek egyet a működési metódussal, azaz hogy egy általam Play áruházból telepített appot egy másik app rejtett komponense akar frissíteni annak ellenére, hogy minden automata frissítés le van tiltva a telefonon.
Na, abbahagyom, mert már csapongok a témák között. -
mati12
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #28939 üzenetére
Nem bántásból írom de én ezt sosem fogom megérteni. Adott egy felső kategóriás telefon amire elérhető a legfrissebb operációs rendszer, ennek ellenére vannak olyan emberek akik az üzemidő para miatt inkább nem frissítenek és nem használják ki az újításokkal érkező általában pozítív változásokat. Kell venni egy Nokia 3210-est az jó esetben egy hétig is elketyeg a többi meg úgyis csak felesleges sallang.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #28636 üzenetére
Kb egy éve nem működik már az sabs. Azóta rengeten áttértek az adhell3-ra. De már ahhoz sem lehet kódot szerezni. Szerintem nem is lesz. Nem is hallottam róla, hogy remény lenne az újra működésre. De szívesen vennék én is ezeknek ellentmondó, megbízható infót!
-
kiskeni
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #28530 üzenetére
Ha fel van oldva a telód, akkor mindenhez hozzáfér az, akinek odaadod. Gondolj csak bele, neked sem kell folyamat azonosítgatnod magad minden egyes mozdulat után, hisz 1x már azonosítottad magad, máskülönben nem lenne feloldva a telód. Egyedül a biztonsági beállításokhoz kér újbóli azonosítást a telefon, mint pl. ujjlenyomat, jelszó, jelkód stb.
Mindezek alapján a Bixby sincs védve, ha fel van oldva a telód, akkor bárki hozzáférhet bármihez.Biomet. azon. és biztonság--->Egyéb biztonsági beállítások--->Ablakok rögzítése - ha erre a funkcióra gondolsz, akkor megnyugodhatsz. Egy app rögzítésénél csakis az adott app használható, semmi más, ez alól nincs kivétel. Alapból a rögzítés megszűntetése után kéri a feloldást újra, de beállítható az is, hogy ne kérje.
-
Darth11
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #28389 üzenetére
Kikapcsolni nem lehet a gombot, de programozhatóvá tették alapból, így egy nyomásrakb bármi hozzárendelhető.
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #28389 üzenetére
Igen, button mapper-rel.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #26452 üzenetére
Úgy tudod eltüntetni, hogy engedélyezed az elforgatást. Véletlenül nem fordul el a kijelző, ahhoz bátran meg kell dönteni. Most néztem, kb. 30°-os döntésnél még állt a kijelző.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #25865 üzenetére
Még letöltőlinket is mellékelek úgy könnyebb nem kell keresni se
samobile letöltés -
thedarkfox
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #25854 üzenetére
Igen, már van működő.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #25820 üzenetére
Az akkor van ott csak, ha a telefon számára nincs engedélyezve az elforgatás és te nem függőlegesen tartod a telefont. Ha engedélyezett az elforgatás attól még nem fordul el a kép, viszont nem lesz ott az elforgató ikon.
-
kelly416
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #25823 üzenetére
Nagyon agyaltam, hogy nekem miért nincs ilyen, de rájöttem. Google billentyűzetet használok. Tudom ajánlani Neked is, ha erre most itt nincs megoldás.
-
TODI1111
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #25820 üzenetére
Nem a billentyűzet váltó ikonra gondolsz? Ha több billentyűzet van telepítva arra kattintva tudsz váltani, de rákkattintva ugyan ott el is lehet tüntetni.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #22339 üzenetére
Hogy sikerult vissza raknod? Knox maradt?
-
csorbajeno
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #22208 üzenetére
Az akkor jelenik meg, ha Csak álló-ra van állítva a telefon és nem egyenesen tartod írás közben. Két opciód maradt. Az egyiket felettem leírták, váltsd automatikus elforgatásra (ettől még nem fog állandóan elfordulni a kijelző) vagy tartsd egyenesen a telefont írás közben.
-
Reverting
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #22208 üzenetére
Engedelyezzd az automata forgatast akkor, nem dobja majd fel,ha jol emlekszem beta alatt is igy volt. Amugy nekem meg soha nem volt utban...
-
spider80
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #22116 üzenetére
Tegnap pont rosszalkodott a messenger. Én pl laptopon nem tudtam üzenetet küldeni, telefonon néha igen,néha nem. ma már jónak tűnik,de várj vele egy kicsit,szerintem nálad is messenger hiba lesz ez,nem telefon.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #22100 üzenetére
Próbáld ki a Fluid-ot, kiváltja a gesztus vezérlést is és tudja azt is amit keresel.
[link] -
tothl
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #16681 üzenetére
Nekem ez pont így tetszik. Azzal, hogy elhúztam, nyugtaztam, nekem ne világítson.
-
DeFence
tag
válasz
Zsozsoka 74 #15501 üzenetére
Én letöltöttem a legutolsót mindkettőből a saját oldalukról és nálam hiba nélkül felment a telóra is be is engedett jelentkezni és úgy is maradt. Érdekes ez a probléma, szerintem így itt senki sem fog tudni megoldást írni rá. Próbálkozz tovább, töröld az adatokat mindkét programnál alkalmazásokban és utána töröld, majd telepítsd az új verziókat.
-
DeFence
tag
válasz
Zsozsoka 74 #15351 üzenetére
Én is használom, letöltöttem mindkettőből a legfrissebbet.
MicroG 105 végezetűt. Magától nem jelentkezik be, neked kell belépni a Gmail fiókba de onnantól jó.Én le is töröltem az eredeti youtubeot. Sajnos kb napi első elindulásnál írja a Vanced is hogy frissitsem az alkalmazást, rá nyomok mindig a majd később lehetőségre
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #13832 üzenetére
A nyillal jelolt kis szines negyzetre kattintva jott elo a tobbi szint megjelenito ablak.
-
alcapone386
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #12646 üzenetére
-
Astery
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #12541 üzenetére
Nem tudom lehet nem jól értem, de nekem nem kell eltüntetni ... sosem kerül egymásra a két gomb. Az alsó képen látszik.
-
Astery
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #12536 üzenetére
-
T0rnad0
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #12536 üzenetére
Szerintem csak úgy lehet, hogy a bal gombbal rögzíted a navigációs sávot.
-
válasz
Zsozsoka 74 #12514 üzenetére
Volt ilyen párszor nálam, jellemzően olyankor, ha sokáig nem használtam BT-t.
A Note9-nél is előfordult már egyszer.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #11959 üzenetére
Fél évente 1 használattal (addigra mondjuk elfárad a fólia) nem okozhat gondot.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #11954 üzenetére
Full szüzen raktam rá ez elsőt.
-
törölt tag
válasz
Zsozsoka 74 #8945 üzenetére
Venni kell otthonra egy GSM jelerősítőt! Így házon belül is erős térerő lesz.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Ez a válasz gondolom nem nekem akart menni ?
-
Teal'C
veterán
válasz
El kell költöznöd nincs mese!
-
mycsu29
tag
válasz
Zsozsoka 74 #8563 üzenetére
Köszi a választ!
Két kártya is van a telefonban, más-más szolgáltatótól... mindkettő ezt produkálja... -
kazanka
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #8485 üzenetére
Megtaláltam köszi! akkor kapcsoljam ki " a mobilnet állandóan bekapcsolva" ?
-
bounty123
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #8481 üzenetére
Igen, ez alapból aktív, hogy gyorsabban váltson a hálózatok között. Most én is kikapcsoltam, kíváncsi vagyok, ez mennyivel csökkenti a fogyasztást.
-
Teal'C
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #8390 üzenetére
Telefon törlés menüből, magáhoztér, kikapcs, recovery gyorsítótár törlés majd factory reset. magáhoztér beállít. Samsung Cloud ból vissza.
Ennyi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsozsoka 74 #8265 üzenetére
Az álló töltőben ezért ven ventilátor.
Amúgy, vajon mit kap az akku, amikor 4-5A-val küldi a töltő? Ott nincs hő?
Alapból Én is, csak akkor töltök gyorstöltéssel, ha muszáj.
-
válasz
Zsozsoka 74 #8120 üzenetére
Nagyszerű, köszi szépen
-
Teal'C
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #8041 üzenetére
Imei ellenőrzés de hárman már összehozzuk
-
dragon1993
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #7381 üzenetére
Az Adhell3 új verziója átállt a Standard Knox SDK kulcsra, így már ismét lehet aktiválni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #7894 üzenetére
Ma épp a fővárosban voltam, ott meg is lett a fólia 4e ft volt 2 db. Fel is tették, ahogy írtad te is.
-
Teal'C
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #7894 üzenetére
Azért azt tisztázzuk hogy a SES nem a Samsung boltja hanem egy GSM bolt csak kb 100x jobb a Design meg a reklám. Igy nem a sáját fóliájuk, egyszerűen egy szerződött partner.
Van Samsung Store de az külön cég. -
viera
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #7731 üzenetére
Szép a lila is,de nekem a szürke tetszik legjobban.Mivel pont azt nem hozta be a Samsung ezért is választottam a kéket.Volt iPhone X-em,abból is az asztroszürke szín ami nagyon jól nézett ki.
-
kazanka
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #7567 üzenetére
Az a baj hogy esetleg ha venni akar rá hosszabbítást arra sincs lehetőség.
-
bodnartibi
csendes tag
válasz
Zsozsoka 74 #7564 üzenetére
1 év és saját garipapír, de a Samsung szerint hozzájuk is vihetem közvetlenül.
-
glacious
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #7380 üzenetére
Élég olcsó hatású és felnyomta a fóliám, ezért a fiókban köt ki a következő fóliázásig.
-
válasz
Zsozsoka 74 #7398 üzenetére
Ki beszélt itt videóról? Én a fényképező részét mondtam.
-
válasz
Zsozsoka 74 #7393 üzenetére
Automatan, de próban is ugyan ez. Nalad jó? Próbáld ki azt hogy sötét szobában vagy de kint felvan kapcsolva a villany. Valamennyi fény szurodjon be.
-
válasz
Zsozsoka 74 #7391 üzenetére
Sd-nélkül is csinálja. Elég a teszthez egy takaró pici fény legyen, és érezhető a különbség. Lehet köze a 13%-hoz?
-
válasz
Zsozsoka 74 #7388 üzenetére
Sdre van, de ez egy ush3-mas.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #7380 üzenetére
Rendben, holnap délután fogom átvenni, majd utána
-
válasz
Zsozsoka 74 #7381 üzenetére
Működik, és a régit elfogadta.
-
törölt tag
válasz
Zsozsoka 74 #6583 üzenetére
Xprotector 3D-re +1
Építőiparban tolom, Április vége óta van rajta, mostanra sem vált fel, de már nyomatos/karcos...Ár/érték arányban szerintem ajánlott....
Egy olcsó Verus tokkal használom, most jön meg majd a rohadt jól kinéző Xprotector tokom, aminek félig plüss, félig szilikonos a tapintása. Ha megérkezik majd rakok fel fotót.... -
válasz
Zsozsoka 74 #6614 üzenetére
Persze.
-
válasz
Zsozsoka 74 #6568 üzenetére
Ha nincs internet akkor mind1.
-
Macskasy
tag
válasz
Zsozsoka 74 #6085 üzenetére
Ellenkezőleg, még aludtam is egyet rá mert fogtam a telefont elvettem tőle és beraktam az ágy alá. Annyira minimális volt a koccanás hogy nem is gondoltam volna hogy bármi lesz. Tök nyugodtan aludtam
Most meg nézem, ott egy csík a fehér képernyőn, hoztam a szokásos ablaktisztítót meg a kendőt hogy mondom letörlöm és akkor tudatosult bennem hogy imádom a gyerekeket -
csorbajeno
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #6001 üzenetére
Névjegyzék-Beállítások-Élénk kapcsolatban mutatása. Ez legyen bekapcsolva és akkor a névjegyzék elején megjelenik a 6 legaktívabb kontaktod.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #5997 üzenetére
Akikkel gyakran beszélsz, arra használd az Élénk kapcsolatban opciót. Igaz, az csak 6 személy lehet, de én erre azt használom. Akikkel a legtöbbet beszélek, azok ott vannak.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #5995 üzenetére
Igen, marshmallow-n vagy a nougaton lehetett állítani, de oreon már nem találom én sem. De én az S6-on már a nougaton sem találtam. Úgy emlékszem. Erre megoldásként azt tudom javasolni, hogy azokat a kontaktokat csillagozd be, akiket szeretnél, hogy olyankor is tudjanak hívni és állítsd a kedvencekre.
-
Teal'C
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #5545 üzenetére
Ne a fájlkezelőn keresztül jelentkezz be hanem a onedrive app- on keresztül. Itt csak a fotóid videoid találod, ha csak te nem mentettél külön.
-
válasz
Zsozsoka 74 #5336 üzenetére
kb 3 hónap, kapsz majd emailt, csinálsz újra egy kulcsot.
-
válasz
Zsozsoka 74 #5332 üzenetére
Én nem arra gondoltam, hogy hol kell bekapcsolni a wifit meg a többit, hanem van egy olyan hogy keresés, mivel az erobotot akarom használni, ami ugye automatikusan bekapcsolja illetve ki a wifit, annak kell, hogy lássa a hálozatot.
-
KonZumo
tag
válasz
Zsozsoka 74 #5329 üzenetére
Hat ez a legacy-standard knoxos lincence :/
-
válasz
Zsozsoka 74 #5172 üzenetére
Közben sikerült.
Nagy köszönet hackeeeeenek😀 -
HdRew
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #4120 üzenetére
Én csak a minimumot írtam le. Nekem általában ennyi kijön, nem szoktam figyelni, mert este tölteni kell mindenképp.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsozsoka 74 #4116 üzenetére
Nem feltétlen mérvadó a sot. Mert nem mindegy, mit csinál mellette az ember.. Nekem szinte mindig kb. ~2 óra szokott lenni..
-
HdRew
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #4116 üzenetére
5 óra ki kell jöjjön.
-
spawn21
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #4039 üzenetére
A telén kívül semmi különbség nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged