Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
tuncsikg #27198 üzenetére
Lehet [ez van fent] neked ,én próbáltam de sok hasznát nem vettem. Annyi hogy be lehet több dolgot állítani gesztusra, de nálam nem jött be...
-
tuncsikg
csendes tag
Srácok, 2 oldalt a csík az miért van ott? Rámegyek rezeg, és visszagomb lenne
-
zelos
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #27196 üzenetére
- letiltod azt amit nem használsz és engedi letiltani
- package disabler pro -val meg letiltod azokat amiket gyárilag nem enged tiltani és nincs rá szükséged
- akku alvó mód listára teszed azokat az appokat amiket kevésbé használsz
- kerüld a reklámokat tartalmazó appokat
- fekete téma, fekete appok -
zelos
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #27194 üzenetére
Beállítások, fejlesztői beállítások, futó szolgáltatások
.. ez nem jó? Itt látod a a futó appokat illetve át tudsz váltani a gyorsítótárazott folyamatokra is. Aztán ami nem kell beállítások, alkalmazások menü alatt letörlöd.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #27166 üzenetére
?????
Ami az összefoglalóba van semmire való!
-
Rinocerosz
őstag
válasz
kelly416 #27183 üzenetére
Hát igazából sokat olvasgatok a telefonon persze nem a szerencsétlen facebookosokat :)
Videót és filmet is nézek elég gyakran rajta nyilván ez se szívja le annyira a telefon aksiját. Zenét szoktam halgatni spotify vagy a sima lejátszóból fotozni és videot is gyakran szoktam mondjuk épp aznap nem videóztam. Néha jatszok 1-2 játekkal akkor általaban a TS-t s használom. Egyebként nekem is feltűnt, hogy nem jelez ki mindent a telefonom mert a spotify egyaltalán nem irja pedig legalább napi 1 órát használom.
Egyébiránt mint ahogy már írtam nekem se volt ilyen csak mióta romot csereltem eddig a 4 óra se volt meg és ugyan azokat használom.Esetleg az is számíthat , hogy nem sokat van mobil neten.
-
paolinho
őstag
válasz
Indiant #27187 üzenetére
Magyarán, ha megjön az áprilisi PIE a THL-re, és azt OTA-n frissítem, akkor bezárul a visszaút lehetősége!? Hmm.. érdekes. Én magam ugyan nem nagyon mászkálok vissza a korábbi romokra, és most is csak azért használtam az Odin-t, hogy a megmaradhasson a PIE-on a hívásrögzítés lehetősége, de azért elég fura ez a hozzáállás a Samsung részéről.
-
Aryon87
félisten
-
kelly416
veterán
válasz
Rinocerosz #27127 üzenetére
Te mit csinálsz 7 órán át telefonnal egy nap? 1% fényerőn hagytad a kijelzőt és max-ra állítottad a kijelző kikapcsolásának idejét, utána letetted egy majdnem tök fekete képpel és hozzá sem nyúltál? Semmi nem fogyaszt, csak a kijelző. A többi tök úgy néz ki, mintha én nézném meg egy éjszaka miért merült 100-ról 96%-ra a telóm.
Ez kicsit megtévesztő adat, nem gondolod? -
paolinho
őstag
válasz
Indiant #27155 üzenetére
Ezt pontosítsuk már, légyszi!
Én Telekomos Oreo-t cseréltem THL-es PIE-re Odinnal, de én betallóztam a BL-t is. Jelenleg, ahogy írtad is, márc.1-i az Android biztonság javítási szintje.
Noha nem tervezem, mert elégedett vagyok a Pitével, de azt mondod, hogy innen nincs már visszaút Oreo-ra? -
Rinocerosz
őstag
válasz
Linkin1994 #27175 üzenetére
Hát nem lenne rossz de megkérdőjelezem a samsung jóindulatát.. a night mod, akkor ez a gpu gyorsítás vagy micsoda.. és a bixby rutinok..ezek mind elég hasznosak de pl a bixby rutinokat se kaptuk meg pedig az tenyleg kellene.
-
Linkin1994
senior tag
Arra kíváncsi leszek,hogy ezt az új night mode-ot megkapjuk e mi is
-
samu74
addikt
válasz
thedarkfox #27173 üzenetére
Amúgy Poweramp rulez. :)
-
samu74
addikt
Ahogy írták a [samsung music] a gyári lejátszó elég jó. Nemis értem hogy a Microsoftos programok gyárilag rajta vannak ,de ez meg nincs...
-
zelos
aktív tag
válasz
alcapone386 #27168 üzenetére
Jobb az a francot. Gcam sokkal zajosabb plusz tiszta rózsaszín az egész.
-
Vjankovics82
senior tag
Tudtok olyan alkalmazást amivel törölhetek és látom melyik fut a háttérbe? Mint pl Sd maid! Csak annak root jog kell!
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Aryon87 #27103 üzenetére
Processzoros teljesítményben papíron az Exynosnak kéne jobbnak lennie, de jah, a gyakorlatban a Snapdragon a jobb mind az S9, mind az S10 esetében. Az Exynosok leginkább arra vannak ma kihegyezve, hogy nagyot gurítsanak a szintetikus tesztekben, aztán kész. A 9820 van kb. a tavalyi Snapdragon 845 szintjén valós teljesítményben, az IGP-je valamivel erősebb annál.
Ennek szoftveres okai vannak továbbra is.
Kamerában meg ahogy látom kb. annyi a lényegi különbség a Sony (Snapdragon) és az ISOCELL (Exynos) kamerával szerelt S9/S10 között, hogy az Exynos-os cuccok automata módban alapból melegebb képeket készítenek, a fehéregyensúly feljebb van tolva.
Ezért találtam furcsának tavaly azt a narancsba hajló tintet, amit én a kamera tesztekben sehol sem láttam addig (mert majdnem minden külföldi médium a Snapdragon verziót tesztelte).
Pro módban ugye erre is van megoldás. -
ron8
senior tag
Sziasztok! A telefonon nem tálalok gyári zenelejátszot. Ez igy normális? Ha igen milyet tudnátok ajánlani ami nincs tele reklámokkal és felér egy gyári lejátszó színvonalával?
-
zelos
aktív tag
-
Indiant
addikt
válasz
badmad #27156 üzenetére
A telefon beállításaiban van.
THL-ből még nincs áprilisi rom.
De ha Te már azon vagy, akkor elvileg a THL nem is fog felmenni. (mármint a BL-je) ..de az nem is kell.
Knox marad 0x0, de a samsung pass azt mondta, hogy rootolták a telót, de utána mégis működik. (persze nem rootoltam) -
badmad
senior tag
válasz
Indiant #27155 üzenetére
Haverom most küldte el a thai simet nekem is!Meséld már el légyszíves pontossan a hívásrögzitést hol találom meg majd a menüben?Én most pién vagyok azt mondod akkor a BL...ne rakjam majd fel?Nekem már áprilisi update van de azt szerintem megoldom,hogy ne zavarjon be a knox
A THL rom már megvan csak azt a fránya simet várom...
-
Indiant
addikt
-
Aki használ Lockstar-t, hogy állítja be hogy kiírja az értesítéseket ? Nekem borzasztó zavaró, hogy csak egy ikon van. Így mi értelme az egésznek?
-
Indiant
addikt
-
thedarkfox
senior tag
válasz
Vjankovics82 #27145 üzenetére
Én egyesével leszedtem, az [apk mirror] oldalról
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
thedarkfox #27142 üzenetére
Köszi! De hogy frissítem az appokat benne updatet írnak!?
-
Indiant
addikt
Átültettem a fordítást az új verióra:
[Odin3_v3.13.3HUN] -
thedarkfox
senior tag
válasz
Vjankovics82 #27141 üzenetére
Nice lock
Play-en fent van. Goodlock alternatíva. -
thedarkfox
senior tag
válasz
TheMajor66 #27139 üzenetére
#27138) TheMajor66 ha a beállításoknál regisztráltat mutat akkor jó, a keresővel csak könnyebb megtalálni.
Automatán, annak a pertnernek akinek aktív, neten küldi el, akinek nem annak sima sms-ben. Ha viszont ahol én mutattam előszőr "kikényszeríted" hogy neten küldje, nem biztos hogy megkapja, a küldött fél. Leteszteltem, nálam elküldöttnek mutatja, de a címzett nem kapta meg.
-
TheMajor66
tag
válasz
csorbajeno #27136 üzenetére
Itt nekem 3 féle van, a jelenlegi beállított automatikus, aztán van szöveg/multim.üzi és a csevegési üzenetek. Gondolom az aut mindent visz, vagy nem?
-
TheMajor66
tag
válasz
thedarkfox #27134 üzenetére
Érdekes, mert a kereső ahogy feldobja a találatot, ott azt hozza, hogy nincs regisztrálva, de ha rákattintok, és bevisz az Állapot menübe, ott már az IMS regisztráció állapota Regisztrálva, hogy is van ez akkor?
-
Essien
aktív tag
Nem tudom volt már vagy sem de újra jól működnek a sötét temák.
-
csorbajeno
veterán
válasz
TheMajor66 #27123 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Én Telekomos vagyok és az Üzenetek-3 pötty jobb felül-Beállítások-Csevegés beállításai-Alapértelmezett üzenettípusok. Ezen belül kell beállítani, hogy mit szeretnél.
-
Chamoro
tag
válasz
thedarkfox #27134 üzenetére
Nekem azt írja nincs regisztrálva, hol lehet regisztrálni??
-
thedarkfox
senior tag
válasz
TheMajor66 #27132 üzenetére
-
Reverting
őstag
válasz
TheMajor66 #27132 üzenetére
Olyan telo es szolgaltato is kell h legyen, meg ugye nekunk is meg kellet adni a szamunk es regisztralni. Sokan meg azt sem tudjak mi ez...
-
samu74
addikt
válasz
thedarkfox #27129 üzenetére
Ja ,kapcsolgattad. :) Mindenesetre a voda hálózatának van még hova fejlődni... Volte még neked se megy?
-
thedarkfox
senior tag
válasz
samu74 #27128 üzenetére
Nálam a képen azért volt két színnel mert kézzel kikapcsoltam tesztként. Lehet, hogy alapból kilövi, őszintén megmondom szökőévente 2-3 sms-t küldök, nemnagyon néztem eddig
Sőt még1: most j4en kikapcsoltam nálam elmegy, de neki nem jön meg, nyilván, de nálam elküldve ugyanúgy kék színnel jelöli. Hmm -
samu74
addikt
válasz
thedarkfox #27125 üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
Nos ez lett a vége a üzemidőnek BTU rommal hát elég jó. De mondjuk valószínűleg ez azért csökkenni fog még. Kíváncsi leszek, hogy 2 hét múlva is fog e hasonló üzemidőt hozni.
De ha igaz miszerint így BTU rommal nem fognak ota frissítések érkezni le kell cserélnem magyarra. De majd azért ezt is figyelgetem. -
thedarkfox
senior tag
válasz
-
Reverting
őstag
válasz
Akkor van ha a fogado fel is RCS kepes, legalabbis igy logikus... nalam sincs mindenkinel.
-
TheMajor66
tag
válasz
thedarkfox #27121 üzenetére
Nálam nincs olyan kapcsoló, biztos ott van, egy konkrét beszélgetésen belül? Ott nekem csak a törlés, egyéni értesítés, blokkolás, címzett hozzáadás van, illetve jobbra lent hang kikapcs, és a rögzítés felül.
-
samu74
addikt
válasz
thedarkfox #27121 üzenetére
Nálam is ugyanilyen mint nálad. Hol működik a netes rész, hol nem.
-
Chamoro
tag
Srácok! Valakinél működik a csevegés?
(Az üzeneteknél lehetett régen átkapcsolni és akkor nem smst küld hanem adaton keresztül küldi a cuccot) -
Indiant
addikt
válasz
thedarkfox #27116 üzenetére
Mivel simán betallózható, így szerintem működne. ..és akkor vissza lehet térni
-
Reverting
őstag
válasz
Linkin1994 #27113 üzenetére
Kivancsi vagyok h mukodik majd, ugye a huawei, nagyon rament a temara, sot... mondjuk annyira nem vagyok nagy ejszakai fotos, inkabb a nappali temak vonzanak fotozas teren, de jo ha van egy ilyen funkcio is... talan nem ront a dolgon...
-
Indiant
addikt
válasz
Rinocerosz #27110 üzenetére
Vajon lehet vegyíteni a romokat? Gondolok itt arra, hogy az áprilisi romot a márciusi BL-el felrakni.
-
Reverting
őstag
S10 kamera megkapta az ejszakai modot, szerintetek?
szerintem mi is kapjuk...
valamikor...
helixP Ahhh most h jobban megnezem....
GSamBattery Monitor,Snapseed,Waze,Games,Firefox,Opera,Maps,Netflex,Spotify,VLC es meg biztos van de en csak ezeket hasznalom...
ne is offoljunk tovabb
-
Rinocerosz
őstag
válasz
csorbajeno #27109 üzenetére
Igen érdekes dolgok ezek de majd most le tesztelem kíváncsi vagyok, hogy fogok a frissítést kapni vagy nem. Remélem fogok mert most olyan lassan merül a telefon, hogy nem igaz
-
csorbajeno
veterán
válasz
Rinocerosz #27102 üzenetére
OTA frissítésed barmelyik magyar rommal biztosan lesz.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Rinocerosz #27099 üzenetére
Valószínűleg ott azért kapod továbbra is a frissitést, mert a ket rom adatai megegyeznek és nem jön létre "hibrid" rom. Az S9 esetén pedig elég könnyen megeshet, hogy a BTU vagy DBT rom korábbi build, így a régiós reset után egy hivatalosan meg nem jelent rom jön létre, ami ezáltal nem tud hivatalosan frissülni, de Odinnal megoldható hónapról-hónapra.
-
Reverting
őstag
válasz
helixP #27105 üzenetére
Irja google-nak...
lehet elobb utobb meghallgatnak... Nem konkretan az S9/S9+ ra gondoltam vele, ez egybol latszik a videon... azt hitem egyertelmu lesz, de mindig vannak kivetelek... jelen esetben te...
Nekem meg ezek vannak fent... Ampere,PhoneInfo,NiceLock, a samsung app-ok ugye ha ejszakai modban vagy... talan ketto ha nem... nekem ennyi eleg... de tenyleg irj nekik...
Ja es nem kell az akadekoskodas, probalj meg ertelmezni...
-
Aryon87
félisten
válasz
Rinocerosz #27104 üzenetére
Az apple az egy tularazott csoda, mar nimcs az ami annakidejen volt. Samsung is kezd elfaradni, se itt a 9nel, se a 10nel nem latok semmi erdemi fejlodest, mint annakidejen.
Es akkor a kinaiak szorosan a seggukben vannak.. -
helixP
nagyúr
válasz
Reverting #27101 üzenetére
Nem kellenek kifogások, csakúgy osztottad meg azt a videót, mintha az S9-en úgy működne mindez, mint a videón, ergo az lenne a megoldás.
És igen, sorolj kérlek
Facebookra, Chrome-ra, Gmail-re, Galaxy Health-re, Drive-ra, Dropboxra, Fordítóra, Keep-re, Play-re.
Viccen kívül, tényleg nagyon fogok neki örülni, ha tudsz mondani valami módot.
Amúgy meg egyetértünk: dark mode-ot mindenhova. -
Rinocerosz
őstag
válasz
Aryon87 #27103 üzenetére
Igen én is így olvastam, hogy a snapi Samsung jobban bírja és még a teljesítményben is jobb..
És a sony szenzor is valamivel jobb. Szerintem ha nem tudják hozni azt a teljesítményt és optimalizációt akkor csúcs kategóriánál maradhatnának a snapi,sony kombónál.Mondjuk tény mi tény, hogy már 2 évvel ezelőtt is gondolkoztam azon, hogy nem Samsungot veszek de aztán mikor utána olvasgattam mindig az jött le, hogy a Samsung az aki tud hozni minden területen magas elvárásokat a többi gyártónál mindig volt valami ami túlzottan gyengén teljesített.
Persze ott van még az Apple csak hát ügye oda pénz is kell főleg ha kiegészítőket is szeretnék
-
Aryon87
félisten
válasz
Rinocerosz #27098 üzenetére
Tudomasommal a snapdragonos verzio sokkal jobb.
Ahogy az is hogy regen a Sony kameraszenzoros kameras valtozatok is jobbak voltak kepalkotas szempontjabol, valamint az sem elhanyagolando, hogy a Snapis Samukra a Gcamot is fel lehet fenni.
Amit nem ertek ezzel kapcsolatban, hogy az S8 es Note8 szeriara csinaltak egy franko Gcamot, a 9es szeriara mi a banatert nem csinaltak meg..
Az S10-re ugy tudom szinten csinaltak.
Fuck logic.. -
Reverting
őstag
válasz
Rinocerosz #27099 üzenetére
Igen, es minden bekapcsolaskor megkerdezi h akarod e a simnek megfelelo CSC-t... nyomsz egy nemet es ok, de az elso OTA utan nem lesz ilyen tobbet, es nem is fog talalni tobbet OTA.n semmit... S7 az mas azzal meg ok a buli...
helixP Ok akkor ne hasznald...
a link csak egy pelda volt, de latom mindenaron a kifogasok kellenek... akkor hasznalj olyan appot aminek van sotet modja... sororjak meg?
Rinocerosz Voda vagy XEH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest