-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
válasz
Shkiz0 #58767 üzenetére
Szerintem a magyar szolgáltatók (meg a többi is) igencsak sz.rnak már arra, hogy kiadják a frissítést az S8-ra.
Megjegyzem: attól megyek falnak, amikor itt-ott elkezdik osztani az észt, hogy jajjjj... a biztonság miatt frissíteni kell a telefont, mert különben világvége stb van. De szerencsétlen user hogy frissítsen, amikor a gyártó nem ad ki frissítést az egyébként még tökéletesen működő telefonjához??? Ráadásul nem is valami "dzsunka balra" készülékről van szó, hanem pár éve még flagship cuccról. Ja.. vegyél újat, ha frissítéseket akarsz - még 2 évig, utána újra vegyél újat.
A másik oldalról meg megy a mantra, hogy túl sok az elektronikai szemét és mi lesz így a környezettel???
El van ez a világ szúrva rendesen szerintem. -
UfoZoli
aktív tag
válasz
Shkiz0 #58715 üzenetére
Kérdésed azért elgondolkodtató mert ugye ha jól emlékszem ez a teló hivatalosan nem kapta meg egyiket sem, ergo valami készített custom rom-al akarnál mókolni. Ami szintén általában elsőre nem szokott flottul menni. Ennek ellenére úgy akarsz nekivágni, hogy a tárolt adatok megmaradjanak...
Szerintem ezek szerint te magad is sejted mi lehet a helyes válasz, a feltett kérdésedre... -
dkovizoli
addikt
válasz
Shkiz0 #58669 üzenetére
Gondoltam már én is, hogy kipróbálom, de olvastam, hogy gondok adódtak egyeseknél, pl safety net, ami beépített védelem az appban és állítólag nem buherált telefonon, ezért inkább hanyagoltam. Lehet a régi rendszeren is valami biztonsági problémája van, azért nem engedi letölteni. Nekem s10+-ra engedné, de megnézem mindjárt a 8+- on is.
-
törölt tag
Nekem a Redben már van(millió mb vagy mi a lórépa) , igaz csak 3 hónapig.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a vodánál a korlátlan mobilnet Reddel, mert a Telenoros full korlátlan 19e-ért, nem lesz egy "népcsomag".
A Vodafone-nál a második red már 8e(e számlával), azaz 20e Ft - ért 2db korlátlan előfizetés van., mi inkább több wifit használunk így nekünk rendben van.
Egyébként meglepődtem a Telenor ajánlatán. -
kellcucc
aktív tag
RedGlory rátapintott.
Ma a fogyasztoi társadalom korát éljük. Nem az van, mint régen, hogy megrendelted a polskit vagy trabit és vártál fél-egy évet, hogy kapját egy ki tudja milyen színű autót.
Én manapság már csak úgy vásárolok kütyüt kajat ruhát túrafelszerelést, ha 100%-ig elégedett vagyok/leszek az adott termékkel. Ugyanígy egy 250ezres telefon. Ha nincs abban a színben,amit szeretnék nem veszem meg..Nehogy már az adott üzlet mondja meg, hogy milyet akarjak venni, ezt röhejesnek tartom.
Ezt már csak zárójelben jegyzem meg. Aki tudta, hogy akar venni S8-at (még mielőtt meg tudta volna személyesen fogdosni) az mièrt nem rendelt elő mint sokan mások, most várhat a raktárkészletre stb. . Persze van olyan aki akkor rendelt meg miután megfogdosta, de nem nekik címeztem. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest