Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szellem.

nagyúr

LOGOUT blog

válasz Deck #6198 üzenetére

Nem sírok, max Te lehet. Engem érdekel ez a probléma, és az meg nem jelenthető ki egyértelműen, hogy a hazai szolgáltatók hálózata okozza ezt a problémát. Lehet, hogy Littlecar ezt kijelenti vagy esetleg más, mert a Vodafonnal ezt lejátszotta és kiderült, hogy lefedettségi probléma, de sem a Telekom, sem a Telenor esetében nem lehet kijelenteni ugyan ezt. Főleg amiatt nem, hogy van olyan csúcs kategóriás készülék ami ezt csinálja és van ami nem. Egyébként meg lehet, hogy tévedek, de Littlecar esetében nem teljesen ugyan azok voltak a tünetek. Nálam beakad a telefon teljesen és sem hívni nem tudok, de engem sem és hívásértesítő sem jön, amíg be illetve ki nem kapcsolom a repülő módot. Nálam sem az S6 Edge, sem az i6S-em nem csinálja ezt. Ugyan azzal a SIM-el próbáltam ki őket. Sőt! Az i6S-em megvan több mint fél éve és sose volt gond vele.
    Van akit rajtam kívül is érdekel ez a probléma, és igen, én szeretek utánajárni. ha meg esetleg lesz rá megoldás, akkor azt meg megosztom mással is. Ha nem, akkor meg így jártam. Viszont, nem intézem el azzal egy 270 ezres telefonnál a dolgot, hogy átbaszom 3G-re, mert azzal nem csinálja. Ha egyetértesz ezzel, ha nem.

Nem tudom, hogy téged személy szerint érint e a probléma vagy sem. Ha igen, ha nem, akár neked vagy másnak jól jöhet ha esetleg lesz megoldás. Ismétlem ha lesz. Ez meg szerintem nem akkora gond ugye?

Az meg mindig is minden topicban volt, hogy ha van egy aktuális probléma, többet beszélünk róla. Ez viszi előre a megoldást, ha lesz. A Samsung részéről meg tudom, hogy van egy személy aki olvassa a topicot és elég fontos ember ott. Ha látja, hogy többen jelezzük a gondot, előbb-utóbb kénytelen lesz odafigyelni rá.

Új hozzászólás Aktív témák