- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
Az elmúlt időszakban gyomlálás után - bár még nagyon messze vagyok az itt látható adatoktól - de 3-4 óra körülre beállt a SoT, amivel a korábbiak fényében én elégedett vagyok. Az elmúlt 2 napban viszont nagyon durván merülésnek indult, eleinte az android rendszert írta főbb energiazabálónak, aztán tegnap már a Messengert. Este felraktam egy régebbi verziót belőle, azóta megint jónak tűnik a dolog. Csak gondoltam megosztom, ha valaki hasonlóval találkozik, ez okozhatja.
Továbbra sem tartom amúgy normálisnak, hogy ennyit kell foglalkozni az egyes programok optimalizálásával, miután egyszer megcsinálom, utána is bármikor előfordulhat, hogy beakad valami, aztán ott vagyok, hogy este még nem érek haza de a telefonom lemerült. Nem gondolom, hogy a FB/Messenger/Instagram használatáról le kéne mondanom azért, hogy normális üzemidőt kapjak. Nexuson ilyen gondom éveken keresztül egyszer sem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- Philips LCD és LED TV-k
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest