- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
válasz
Brain75 #15093 üzenetére
Hali! Amit vettél 3db-ot azt összehasonlítva a leszakadt USB fedéllel mennyire egyformák?
Szerintem meg nincs értelme venni itthon 1500-ért, mert az sem jobb ezek szerint, ha elszakad gyorsan...Egyébként itt egy videó, ahol fogták és kiszedték inkább, minthogy elszakadjon
Lehet nekik volt igazuk
3:40-nél nézd! -
Fifi
őstag
válasz
Brain75 #15093 üzenetére
Szerintem én meg le fogom venni. Csak útban van töltéskor, dokkolónál. Ha az S3 kibírta több évig, akkor talán ez is meglesz USB fedél nélkül.
Kezdem belakni az S5-öt ... megy az OpenVPN TAP eszközzel és certekkel, működik az automata beszélgetésrögzítés, a Samsung TTS megfelel a SVOX helyett, a samba elérés is lehetséges, de az custom kernel nélkül nem kompromisszummentes, nfs-ről meg nem is álmodhatok.
Sajnos a wifi-t eldobálta sokszor. Asszony és a gyerekek már panaszkodtak rá - S4, S4 mini, Ace 4 tulajok -, de mivel nekem az S3-mal nem volt ilyen gondom, ezért nem foglalkoztam vele
Úgy látszik ezt a Kitkat és a Lolli hozta magával az androidba
Egyetlen paramétert változtattam a router wifi configjában és azóta - kopp-kopp - úgy néz ki nem szakadoznak le a mobilok.
Az utolsó dolog, amit nem bírok megoldani, az az, hogy a strock browser a könyvjelzőkkel induljon.
Az alábbi csc kóddal gondoltam megoldani, de nem tudom hogy lehetne elérni a bookmarkot:
<CscFeature_Web_SetHomepageURL>http://www.google.com</CscFeature_Web_SetHomepageURL>
Van valami olyan URI, mint firefoxban a chrome://browser/content/bookmarks/bookmarksPanel.xul ?
Olyat találtam, hogy chrome://chrome-urls/ , de ezek között nincs ilyen.
Tud ebben valaki segíteni?Bye, Fifi
-
törölt tag
-
gorog67
aktív tag
válasz
Brain75 #13701 üzenetére
Látszólag nincs különbség közöttük: phonemore g900f g900t
-
trobi28
addikt
válasz
Brain75 #12597 üzenetére
Ha tartalmazza az előfizetésed akkor lehet hogy a kártya a ludas. Nekem szintén Telenor, 2gb net, de nincs LTE-re előfizetésem, nincs rá szükségem.
mpv: Nem értem ezt a térerő problémát az Alphán. Ismerősömnek van, neki semmi gondja vele. Megpróbáltad megnézetni gariba?(persze ha van rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged