-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feralheart
tag
válasz
mogyesz #47922 üzenetére
A telómon átlagosan 3-4GB zene szokott lenni.
De ha pl. megtetszik valami az 50GB-ból, akkor az kicsit időigényes rájátszani. (a memóriakártyából fél giga oda van adva a rendszernek, hogy több helyem legyen az alkalmazásoknak, ezért, csak kikapcsolt állapotban tudom kivenni a memóriakártyát)
Illetve a Lenovo merevlemeze is csupán 80GB -
zed juron
aktív tag
válasz
mogyesz #40928 üzenetére
Ez még a három munkanapos cserén belül volna, tehát erre még nem az vonatkozik. Meg különben is ki akarná szétbontatni a telefonját ha ki is lehet cseréltetni?
Ma még futottam egy kört a vodafone-nál. Most már eljutottunk odáig hogy ez szerintük már nem is hiba, mert egy újabb kibontott készüléken is ilyen jelenség volt látható.
Mivel az Allééban van Samsung lementem oda és ők mondták ha lenne szervízpontjuk akkor már ott felajánlanák a helyszíni javítást, mert ők még a tiszta zöld képernyőnél is látják a sávosodást (én ott annyira nem látom).
Ezzel természetesen a vodafone nem foglalkozik. Ennyit egyelőre a vodafone (kisbetűvel) hozzáállásáról.
Valószínűleg a nevemen lévő négy előfizetést szépen hagyon lejárni és tiplizek tőlük. Habár gyanítom hogy ez a mentalitás máshol is érvényes lehet, de én mint fogyasztó csak ezzel "büntethetem" őket.
Figyelem:
aki tehát a vodafone-nál akarna esetleg Samsung S4 készüléket venni, az kapcsoltassa be még mielőtt aláírna bármit is, nézze meg világosszürke/fehér képnél (mondjuk netre csatlakozó hibaüzenetnél ha nincs net a legkönnyebb) hogy vannak e függőleges sávok. A teljes fényerős fehér képernyőnél nehezebben észrevehető, habár a Samsungos srác ott is látta. Ha vannak ilyen sávok a telefonon, akkor ne hozza el!
-
samu496
tag
válasz
mogyesz #40881 üzenetére
az volt ott a baj hogy nekem nem volt lehetőségem érte menni ..elhozták nekem és én csak este 9kor láttam a telefont és írtam a levelet a Samsungnak.
a házoz jövő szervizet meg pont a házhoz része miatt nem válaszottam .. akkoriban és most se .. volt olyan a helyzet hogy bárkit be lehetet volna engedni (nem a ház állapota v ilyesmi ink családi mind1) .
ezért akartam inkább. és ilyen szempontból Gizmo-nak is teljesen igaza van, hogy magamnak generáltam. de szerintem azért ez sem normális dolog. sok olyan emebert ismerek akik nem is tundak a Prémium szervízről és a szolgáltatóhoz rohangálnak.
lehet majd még intézkedem a megfelelő szervek felé.
köszönöm a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bestbuy játékok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Synology NAS
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest