- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Sziasztok.
Nekem akkor csinálta a merülést, ha kiakadt a proci. Gyári és cm11 1190Mhz-en nyomta míg cm12 1401-en. Bezártam mindent de nem váltott vissza, restart után rendben. Cm12 van fent, egyszer csinálta. Mitől meghatározása még folyamatban. Legközelebb jobban kivizsgálom. Természetesen alvó mód (deep sleep) felejtős maradt, csak azon az egy frekin maradt. Min 300Mhz-re nem ment. Ilyenkor eléggé langyosodik a hátsó alsó fele. -
ezso
tag
Szerintem első körben próbálj egy resetet nyomni neki. Ha úgy jó, akkor telepítsd vissza a programokat, a feleslegeseket lehet leszedni.
Nekem is volt hasonló "hibám" bár nem ennyire brutális. Estétől reggelig mínusz 10-12%.
Hiába kerestem, látszólag semmi szokatlan nem futott. Egy Clean Master (amit egyébként is használok) plusz egy újraindítás megoldotta.
Most simán 4-5 napot elmegy, ha csak telefonálok. (Wifi, Viber, 3G állandóan fut), fészbúk és egyéb dolgokat nem szoktam telefonról használni. -
Levmen
tag
Ha mindent leszedtél és az nem segített, akkor 1-2 alkalmazást le kell tiltani amit használ és ami fölösleges. Ki kell taktikázni. Bár ha használtál tisztítóprogramot is(pl CM) és nem segített, akkor passz. Vagy töltés után újraindítani és megnézni reggelre. Nálam 2-3% merül egy éjszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest