- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #2342 üzenetére
Nem próbáltam, több napja megy a motion 17. Korábbi telepítést állítottam vissza, azt amikor kijött a 17. Mert próbáltam mást is menet közben, majd felraktam a 17-et újra a 2.1-es Renix63 kernel-el, de egyszer nem tudtam feloldani a képernyőt. A korábbi telepítés 1.5 zswap kernel, xposed 3 modul, nova laucher-el és több alkalmazással eddig (4 napja) hibátlanul fut.
Ha ki is próbálom a cm13-at majd csak pár hónap múlva....vagy multiboot-al ezt megtarva, esetleg ezt megint lementve, mert azért kapott pár programot ill. finomítva lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest