- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norka27
friss újonc
Sziasztok!
Tanácsot kaptam, hogy ide írjak a kérdésemmel, hátha Ti tudtok segíteni nekem. Botanikus festőként dolgozom és rendszeresen készítek fotókat a munkáimról a netes oldalaimra. S8-ról váltottam S22 Ultrára. A fotók készítésekor a jelenség a csatolt képeken látszik (nem vágtam meg őket, de ránagyítva remélem látszik). Az S8 tűéles fotót készít, pont amilyen nekem kell, látszik a papír textúrája is, mindenhol stb. Az 22 ultra, közel sem tudja ezt hozni, elmosódik az írásom, eltűnnek az élek stb... Javasolták, hogy töltsem le a GCam-et, de a beállításokban nem tudnak segíteni én pedig nem tudom mit állítsak rajta, hogy megkapjam ugyanazt az eredményt amit a régi telefonnál kaptam. Köszönöm ha tud valaki segíteni.
[kép]
[kép]
Üdv. Andrea[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Szinte új. Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Cream, Szép Állapotú, Független, Krémszínű, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Burgundy, Szép Állapotú, Bordó, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Phantom White, Szép Állapotú, Független, Fehér, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest