-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Én is megnéztem A50, majd S20+ nál is, illetve most ahogy írtad ezen is. Első kettőnél működött rendesen csak (persze kinek mi) szerintem OneUI már túlnőtte. TouchWiznél még fényévekkel jobb volt, de OneUI jól sikerült.
ANC most melyik is? Zajkioltásnál nem vettem észre semmi változást, Környezet hangjai viszont szuperül működik, bár csak halkabb zenénél, hangosabban hallgatva meg mindegy, zene elnyomja külső hangokat hiába szól mindkettő fülembe. Ettől függetlenül szuper szerintem. Útközben/munkahelyen úgyse üvölt zene.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest