- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark88V
lelkes újonc
válasz
Burt1793 #5848 üzenetére
Lényegtelen ki fotóz. Egy ilyen árkategóriában lévő telefonnál tudjon egy amatőr is készíteni egy normális - homály és elmosódás nélküli képet. Nekem ilyen gyenge képeket egyik telefonom se lőtt még azért vittem vissza. Úgy látom nem csak nekem volt ilyen problémám akkor talán van valamilyen igazságalapja (?)
Ez olyan mint szépíteni a hátlapot , hogy dejó nem karcolódik, nincs újlenyomat úgyis tokban hordja mindenki... Az lehet de közelebb áll egy Alcatel 311-es műanyag hátlapjához mint egy (volt)HTC vagy iPhone anyagminőségéhez. Nekem speciel az S5 jutott eszembe amikor kivettem a dobozból. Jó telefon az S21 de azért vannak dolgok amit lehetett volna másképp. És most a programokról nem beszélek vagy a felületről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest