- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark88V
lelkes újonc
válasz
Burt1793 #5848 üzenetére
Lényegtelen ki fotóz. Egy ilyen árkategóriában lévő telefonnál tudjon egy amatőr is készíteni egy normális - homály és elmosódás nélküli képet. Nekem ilyen gyenge képeket egyik telefonom se lőtt még azért vittem vissza. Úgy látom nem csak nekem volt ilyen problémám akkor talán van valamilyen igazságalapja (?)
Ez olyan mint szépíteni a hátlapot , hogy dejó nem karcolódik, nincs újlenyomat úgyis tokban hordja mindenki... Az lehet de közelebb áll egy Alcatel 311-es műanyag hátlapjához mint egy (volt)HTC vagy iPhone anyagminőségéhez. Nekem speciel az S5 jutott eszembe amikor kivettem a dobozból. Jó telefon az S21 de azért vannak dolgok amit lehetett volna másképp. És most a programokról nem beszélek vagy a felületről.
-
Mark88V
lelkes újonc
válasz
csorbajeno #5796 üzenetére
Az nem ok ha valaki lassan felemeli a kezét, homályos a karja minden képen. Olyan nincs. A fókusszal is voltak problémák, arc teljesen korrekt de a haj egy homályos folt (beállítások után is). GYENGE minőség mondom ezt úgy, hogy Samsungjaim voltak. Ez meglátszik a flagship eladásokon is a mostani évben...Szerintem sokan átmennek az Applehoz.
-
Mark88V
lelkes újonc
-
Mark88V
lelkes újonc
Vissza kellett vinnem az S21-et 5 nap után mert a kamera egyszerűen nagyon gyenge az S8 és S9-hez képest (0 fejlődés). Csak úgy lehetett normális képet készíteni ha senki nem mozdul be, különben az egész homályos. Rendszer is bugos volt, csalódás. Iphone 13Pro mellett döntöttem 🙂.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest