- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csozsoka
csendes tag
válasz rbertkrl #482 üzenetére
Szia!
Minden bizonnyal nem egyedi a probléma, én is ezzel küzdök, de ahogy olvasom, nem vagyok egyedül.
Ugyan ezt tapasztalom s21-el, ott, ahol volt 4G, ott most jobb esetben H+, vagy az sem, városon belül is előfordult ez a jelenség. Múlt pénteken kicseréltettem a sim kártyát, hátha az volt a ludas, bár valamelyest jobb lett, de előjön a probléma.Futottam egy kört a Telekomnál ezügyben:
Felvázoltam a tapasztalt problémát, ez a válasz érkezett:"Szia! Ilyen jellegű készülékkel kapcsolatos problémáról felénk jelzés nem érkezett. A gyártó erre utaló hibát nem jelzett egyelőre. Amennyiben valóban készüléket érintő probléma erről a legtöbb esetben a gyártó oszt meg közleményt, vagy ad ki egy szoftverfrissítést, ami tartalmaz hibajavítást. Az ezzel kapcsolatos információkért érdemes a gyártó közösségi oldalait is követni. Mobil szolgáltatásra utaló hibát, karbantartást természetesen tudunk ellenőrizni, amennyiben megírod, hogy pontosan melyik településen tapasztalod a jelzett hibát."
Szóval van itt baj, nem kevés...
Nem nyírom öltönyben a füvet. Nem megyek gumicsizmában a színházba, nem eszem bicskával a fagylaltot. Galaxy S23 Ultra, Galaxy Watch5, meg még isten tudja mennyi kütyü... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 ultra 12/256GB megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 - 8/128 - lila
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával