Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Szerintem nem kétséges hogy "gyorsabb" de használat közben szerintem teljesen mindegy hogy 0.02 másodpercel gyorsabban nyílik meg a youtube alkalmazás vagy a galéria vagy akármi.
Én is néztem már ilyen pov videókat hogy pl egymás mellé teszik a mit tudom én 13-as iphone-t a 14-el vagy 16-al vagy akár androidos telefonokat is lehet hasonlítani stb és látszanak különbségek de vajon mennyire releváns ha csak akkor veszem észre ha melléteszem?
Ami engem érdekelne az az akkumulátor. Már pár éve szinte minden telefon nagyon szép nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, mindben ott a fasza hardver, a jó kamera, de az a fránya akkumulátor nem fejlődik. Persze vannak nagyobb kapacitással rendelkező mobilok de ezek ormótlan nagy méretűek. Az energia sűrűség növelése nem megy. Van itt gyorstöltés amivel már 100 wattok mehetnek a készükékbe de mind lemerul egy nap alatt és nem is kell hozzá egész nap nyomkodni meg tiktokot pörgetni, este akkor is "enni fog kérni" pedig milyen jó is lenne ha pár naponta kellene csak tölteni. Ha valami jelentős előrelépés lenne ebben technológiaialag akkor engem kilóra megvennének ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- OpenWRT topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Assetto Corsa EVO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Silent Hill 2 teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Space Black 128GB Független
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest