Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz omg #7802 üzenetére

Húgomnak vettem a52s-t, böhöm nagy telefon, de hamar kézre áll, ettől függetlenül zsebben horda kényelmetlen. Viszont az akkuideje agyonveri még a 120hz kijelzővel is ami amúgy elég fasza. A kamera nem összehasonlítható, se fotó se videó, nem rossz az a52s de nem S széria, akinek az fontos az muszáj méllyebbre nyúljon a pénztárcában, mert manapság az az egyetlen dolog amiben fejlődni tudnak egymáshoz képest.

Én nem tudom milyen az előző telefonod, de ha az nem flagship, akkor tökéletesen boldog leszel az a52s-el is, én nem vettem észre hogy lassabb lenne mint az én öregecske s10e-m, viszont az enyém 2x lemerül míg azt 1x tölteni kellene. Továbbá a telefon mellett szól, hogy snapi chip van benne, ami jó ideje elkeni az exynost, (persze nem ugyan az a széria, de bármikor snapdragont választanék exynossal szemben) főleg idle módban merül gyorsabban utóbbi.
    Játszani egyikkel sem szoktam, nem tudom melyik milyen gyors, az s10e, hamar melegszik ha 4kban filmezek sokat.

Én csak annak ajánlanám 2022-ben az s10e-t akinek top3 feltétel a lehető legkisebb méret, csak androidban gondolkodik, és meg tud csípni valami bomba árat. Az A52s ellen a legerősebb érvem ami miatt szerintem kis túlzással használhatatlan, a bitang lassú ujjlenyomat olvasó(jól helyezett ujjal kb 1 - 1.5 sec). az a32 vagy 42 megkapta az oldalsó olvasót mint az s10e, ami szerintem a standard kellene legyen mindenen, de amit az a52s-be raktak, még mókolás után is elég zavaróan lassú ha sietve kellene feloldani.

Félreértés ne essék, nagyon szeretem az s10e telefonom, szerintem minden szempontból tökéletes az én igényeimnek, de frusztráló hogy ilyen keveset bírja az akku, pedig én cseréltem pont egy éve eredeti akkut de nem hivatalos szervizben, és a minap mégis 15%ról 0ra zuhant kb 7 perc navigálás után gyalog 7-8fokban, már telefonálni sem tudtam hogy kések, rettentő kellemetlen helyzetbe hozott. Régebben még tudott olyat hogy ha lemerült használat közben még tartalékolt annyi kraftot hogy ha bejövő hívás volt, bekapcsolt és tudtál beszélni pár percet.
    Mióta megvan, accubatery van rajta, 20-80 között van használva, kevesebb mint 5 alkalommal merült le teljesen, nem reális hogy ennyire legyengült.

Új hozzászólás Aktív témák