- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz telefonmágus #17758 üzenetére
Pedig tök logikus... Lenne
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
mert annak nincs kódja gondlom én. Nekem XEH/XEH, XEH/TMH lett, egyik digis kártya, másik T-s. előtte TMH/TMH, TMH/TMH volt
[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz hubertus33 #17751 üzenetére
ha jól értelmezem a helyzetet, akkor csak digis kártyával lesz full XEH/XEH, XEH/XEH és nem XEH/THM sim-reset után.
-
El Gringo
senior tag
kezdődik.
Te miért kezded?
De te kezdted!
Mivel kezdtem, mikor te kezdted, erre kezdtem.
De mondom, te kezdted, mert az előbb kezdted, ezért kezdtem el kezdeni.
De most mondtad, hogy te kezdted. Ne kezdjed megint!Ki a frászt érdekel ki kezdte? Mint a bölcsiben, komolyan.
Senkit nem érdekel, ki kezdte, úgysem ismeri be, hiszen az nem lenne magyaros. Ha folytatod, ugyanolyan vétkes vagy. Erről ennyit![ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz Laszlo733 #17456 üzenetére
Edge panel alkalmazásai között be lehet állítani
-
El Gringo
senior tag
akkor át is álltam 4k60p-re és akkor még követőfókusz is van. Szuperstabi meg a látószöget szűkíti, és úgy játszik az érzékelő méretével, ahogy látom. Érdekes.
-
El Gringo
senior tag
a digitális stabilizáció a szuperstabi opcióval érhető el tudtommal... Az ettől a menüponttól tök függetlenül állítható. Ez szerintem az optikai stabi mód kikapcsolása.
Fogaskerék - Videóstabilizálás = OIS
Kamera app - Remegő kéz ikon = EIS[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
-
El Gringo
senior tag
én is erre jutottam olvasgatás közben
A SIM-resetet még mondjuk mindig nem értem. Telekom és Digi kártyát használnék. Kell-e egyáltalán majd SIM-resetet nyomnom DBT után, vagy hagyjam a bánatba? Ha igen, melyik SIM-kártyával kérjem? Gondolom ha kell, akkor célszerű először csak a Digit használva csinálni, hogy XEH legyen, ne TMH.ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz dkovizoli #17277 üzenetére
az adataim nem érdekelnek, ma kapom kézhez az új telómat, szóval semmi nem lesz benne, még a SIM-et se rakom bele addig, nem tudom, amúgy számít-e a SIM nemberakása. Amúgy s10e, és már le van töltve a német Android 10. De akkor jól gondoltam, csak rárakom, aztán csókolom, tök mindegy, hogy TMH vagy XEH lesz-e.
Én amúgy is letörölnék mindent róla, ahogy ismerem magam meg a szerencsémet, szerintem tégla is lenne, ha nem így tennékł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
Na most akkor egy TMH-sra rá tudom rakni a DBT-t vagy nem? Odinnal persze én már nem tudom követni. Gondolom, rá tudom, mert mindkettő európai, csak utána adat nem marad meg.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz LoGeN90 #16752 üzenetére
szerintem itt érdeklődj: [látóasszonyok topicja]
-
El Gringo
senior tag
Helló! hirdetnek itt aprón egyesek, hogy egy év garanciás a telefonjuk, mert ugye pár hónap múlva lejár, de odaírják, hogy bármelyik szervizben elfogadják a papírt. Na most ez ugye sántít, már ha jól gondolom. Tehát vagy sufnigari, vagy 2 év. Egy év rendes garis nincs?!
-
El Gringo
senior tag
válasz woolwich #16675 üzenetére
én is balkezes vagyok. Te bal kézzel használod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...