- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
tombike #13420 üzenetére
Ez szerintem is így van, 6 év iphone után most egy hete vettem s10+ telót, és imádom. Nem kell kompromisszumokat kötnöm. Nem kell 6 kerülő lépést tennem hogy meg tudjam csinálni rajta amit akarok, csak 1-et, és kész is.
Kamera sziget? Hát, az első 2 percben nézegettem, azóta azt se látom hogy ott van, pedig sok videót-fotót nézegetek és készítek is vele.
Akksi kibírja folyamatos nyomkodással is estig, nem kell 40%-on ráparáznom délben (mint az almánál), hogy hol fogom tölteni, vagy hogy legyen nálam power bank...
Imádok rajta mindent, pedig nehezen hagytam ott az ios-t, de mostmár látom hogy nincs okom a félelemre, az android ezen verziója nagyon jól kézreáll, rengeteg mindenre ad lehetőséget, és semmilyen hiba nem jött elő az én telefonomon azok közül, amit fent írtak. -
Jadro
veterán
válasz
tombike #9245 üzenetére
Nem lehet hogy csak nem takarod el rendesen az érzékelőt? Eléggé a telefon széle felé van, nem úgy mint az elődöknél. Én is észrevettem a szemem sarkából hogy világít a kijelző beszélgetés közben. Egyszerűen úgy tartom a fejemhez, hogy nem takarom el az érzékelőt mert túl a szélen van és emiatt éled fel a kijelző. (Ezt is lehet rosszul fogni mint az iphone-t 😀) Nálam ez szerintem a szemüvegem miatt van, emiatt nem nyomom úgy a fülemhez a telefont. Az érzékelő teljesen jó, ha pl kézzel takarom le azonnal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Revolut
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged