- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz tombike #13420 üzenetére
Ez szerintem is így van, 6 év iphone után most egy hete vettem s10+ telót, és imádom. Nem kell kompromisszumokat kötnöm. Nem kell 6 kerülő lépést tennem hogy meg tudjam csinálni rajta amit akarok, csak 1-et, és kész is.
Kamera sziget? Hát, az első 2 percben nézegettem, azóta azt se látom hogy ott van, pedig sok videót-fotót nézegetek és készítek is vele.
Akksi kibírja folyamatos nyomkodással is estig, nem kell 40%-on ráparáznom délben (mint az almánál), hogy hol fogom tölteni, vagy hogy legyen nálam power bank...
Imádok rajta mindent, pedig nehezen hagytam ott az ios-t, de mostmár látom hogy nincs okom a félelemre, az android ezen verziója nagyon jól kézreáll, rengeteg mindenre ad lehetőséget, és semmilyen hiba nem jött elő az én telefonomon azok közül, amit fent írtak.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
Jadro
veterán
válasz tombike #9245 üzenetére
Nem lehet hogy csak nem takarod el rendesen az érzékelőt? Eléggé a telefon széle felé van, nem úgy mint az elődöknél. Én is észrevettem a szemem sarkából hogy világít a kijelző beszélgetés közben. Egyszerűen úgy tartom a fejemhez, hogy nem takarom el az érzékelőt mert túl a szélen van és emiatt éled fel a kijelző. (Ezt is lehet rosszul fogni mint az iphone-t 😀) Nálam ez szerintem a szemüvegem miatt van, emiatt nem nyomom úgy a fülemhez a telefont. Az érzékelő teljesen jó, ha pl kézzel takarom le azonnal működik.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Politika
- Futás, futópályák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...