- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefonmágus
senior tag
-
Tomi0703
addikt
Udv!
Kulfoldon vasarolt, gyari garival rendelkezo s10-et szervizelnek a hazai szervizek?
-
KisApám
addikt
válasz bedibazsa #20960 üzenetére
Az előlapi kamera nem nagyon izgat. A hátlapi a lényeg nekem, jó videó felvevős mobilt akarok. Az S10+ nagyobb mérete meg számomra hátrány.
Max az aksi érdekelne, hogy nagyobb az S10+ aksija mint ami az S10-nek van, de a miatt nem biztos, hogy kiadom azt a + több tíz ezer Ft-ot.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
mSchumi87
senior tag
válasz bedibazsa #20991 üzenetére
Koszi feketet tervezek beszerezni, sajna Pitaka nem kenyelmes nagyon vag a szele plusz a gombokat is irto nehez megnyomni hiaba vannak szabadon igy kuldom vissza es ez a Samsung tunik vekonynak de igy hogy igazoltad is igy szerintem ez lesz a befuto. Remelem a whitestone dome glaas-al is kompatibilis.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
mSchumi87
senior tag
Hasznal valaki Samsung bor tokot? Ha igen mennyit vastagit a telon es mi a velemeny rola. Koszi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Piziii
tag
válasz janosibaja #20981 üzenetére
Nekem és barátnőmnek (Huawei p30-ra) ez a tok van
[link]
Csak ajánlani tudom 😊 2,5 m magasról padlásról fém létrafokra esve megvédte a telót (a szívroham azért megvolt mikor leesett a 3 napos telefon 😬) -
sgeza
veterán
válasz bandi0000 #20986 üzenetére
Nem (csak) itt kell, ez a Samsung hülyesége. A doze módos kikapcsolást itt kell megtenni: Alkalmazások - Speciális hozzáférés - Akkumulátorhasználat optimalizálása. Be kell állítani, hogy mindent mutasson, és akkor a gmailnél kikapcsolni a kapcsolót! Ez egyébként az általad említett lehetőséget automatikusan kikapcsolja, és egyúttal inaktívvá teszi azt.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Egy tipp akinek szar a gmail hàtha segít
Alkalmazások->Gmail->Akkumlàtor-> Akkumlátorhasznàlat optimalizálása -> és ott a gmailnél vegyétek ki a pipàt
Xbox One: bandymnc
-
KunEmber
senior tag
Rhinoshieldet imádtam S8-on, pont olyan kell neked, nézz rá, hogy van-e S10-re.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Bunda555
tag
A gyári szilikon tok pont ilyen és kellően vékony is.
-
janosibaja
őstag
Bocs, hogy még egyszer ez a kérdés:
az a bajom a Led View-vel, hogy leejtős családtagnak lesz. Ha nem tartja mágnes a fedelét, akkor eséskor kinyílhat, tört már így össze kijelzőt.
Olyan tok nincs S10+ -ra, amilyen például S7-esre volt (nem gyári), hogy a hátlapról a sarkok annyira "felnyúltak", hogy vízszintes pofára ejtéskor az előlapot is védje?. Nőnek lenne, tehát nem egy robosztus védelemre, hanem kicsit karcsúbbra gondolok. Köszi, ha van tipp -
tibbike01
őstag
válasz MikeWazowski #20975 üzenetére
Nekem csak annyi gondom a gyári mail appal, hogy nem tudja a gyakran használt email címemimet így ha írni akarok valakinek emailt be kell pötyögnöm a teljes email címét.
-
espi38
őstag
Nekem továbbra se frissül a gmail sőt a samsung saját email appja sem
Kicsit nagyon unom már,hogy egy 200 ezres telefonon egy alap alkamazás nem fut tökéletesen. -
MikeWazowski
veterán
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #20961 üzenetére
1. aodNotify
2. tudomásom szerint nincs, Android "feature"
talán más launcher-ekben működhet (mintha Novában lenne rá külön kiegészítő, de nem próbáltam), illetve egy-egy alkalmazás külön implementálhatja (pl. blueMail-ben külön widget van hozzá), de tisztán az olvasatlan értesítések támogatása rendszerszinten úgy tudom megszűnt.
mondjuk elképesztően bosszantó szerintem is ez a visszafejlődés...ha utóbbival kapcsolatban kijavít valaki, akár általános külső app-al, nem sértődöm meg
[ Szerkesztve ]
-
kicsi007
tag
TMH-ra megjött a februári frissítés!
Macbook M1/Apple TV 4K/ Iphone 15 Plus/ Apple Watch Ultra 2/ Ipad AIR 4. Gen
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #20945 üzenetére
Erre senki? Nincs egyikre se megoldás továbbra sem?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
KisApám
addikt
Az S10 és az S10+ miben különbözik egymástól a kijelző és aksi méretét leszámítva?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
petya220
senior tag
válasz MikeWazowski #20940 üzenetére
halló!
Ezt notebook-alketrész-ről vettem, de az volt az utolsó!
Nem tudom, hogy hol lehet beszerezni..
Egy biztos, az official oldalról, itt viszont 21ezer.."Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
vohanyi
senior tag
válasz janosibaja #20951 üzenetére
Ahogy 'dkovizoli' írja, amugy nem ejtettem még le.. nem így tesztelem, de tényleg megéri.
-
dkovizoli
addikt
válasz janosibaja #20951 üzenetére
Nem tartja semmi a fedelet, szóval simán nyílik. Egyébként jól véd. Van benne kátyatartó, igen.
-
janosibaja
őstag
válasz vohanyi #20950 üzenetére
Ez az a led view, ugye?
A belsejében mintha lenne egy kis bemélyedés, ott bankkártyát lehet tartani?
Erős mágnes tartja a fedelet, nem nyílik ki, ha leejtik?Köszönöm szépen a válaszokat!
-
vohanyi
senior tag
Nekünk mindkét S10+ - on okos tok van, led view, nagyon bevált, teljesen személyre szabható, tehát egymás után mindent kiíír, ha beállítod, pl. mail,üzenet, skype, bank..stb.. végén idő. Ha nincs semmi mozgás, csak idő, de ha hívnak, ki lehet iratni hivó nevét, sőt, kinyitás nélkül fel is lehet venni... Kinyitáskor felold/arcfelismerés. Tény, nem olcso, de fehér/fekete van, és tuti
-
dkovizoli
addikt
válasz janosibaja #20946 üzenetére
Létezik egyáltalán s sorozatra?
-
MikeWazowski
veterán
válasz janosibaja #20946 üzenetére
Az csak note-ra van.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, családtagnak szeretném az S10+ -ára ajándékba venni azt a fajta - lehetőleg gyári - flip tokot, ami becsukva oldalt, átlátszó csíkban mutatja az infókat. Lehet ezt itthon kapni? Csak Note 10-re látom... Köszi szépen
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Mostmár, hogy van goodlock és jobban testre lehet szabni a telefont, van arra lehetőség, hogy amikor értesítés jön valamelyik apptól akkor felvillanjon a képernyő és lássam a zárt képernyőt?
Valamint azt be lehet állítani, hogy mikor az értesítést törlöm fentről akkor az app jobb felső sarkában számmal mutassa az értesítés számát továbbra is?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
krokk
senior tag
válasz aron1994 #20941 üzenetére
Megköszönném, de lehet mások is kíváncsiak lennének rá itt a fórumban, szóval ide feldobhatnád esetleg.
De így vszínűleg ki fogom hagyni ezt. Én pont a kerekített élek miatt aggódtam, hogy nem tuti, hogy jó lenne hozzá. Mondjuk a telefonom még nincs meg szóval nem sürgős a dolog annyirathe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
PHARD
tag
Használ valaki ilyen telefont huawei vagy honor órával? Működik rendesen?
P30 pro-Mate10 lite-Lg g2-Xperia P-Xperia x10
-
aron1994
csendes tag
Én ilyet használok és nagyon szeretem, azonban ebben az évben változtattak a dizájnon ami nekem nagyon nem jött be. Apának rendeltem egyet szülinapjára de küldom os vissza mert teljesen más a kinézete és a telefonon is máshogy áll mint az oldalon feltett képeken... ha gondolod küldök az újról képet, de ha rám hallgatsz ezt kihagyod az életedből, sajna csalódtam bennük:(
-
krokk
senior tag
Használ valaki ezen tokok közül? [link]
Vélemény, tapasztalat esetleg valakinek?the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
mihail38
aktív tag
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Éjszaka a Google Play szolgáltatások, 6%.t levett az aksiból. Mit tudok hirtelen kezdeni vele ? Szinte, csak ő fogyasztott.kengyel
-
retroid
senior tag
Sziasztok!
Samsung Members appból valaki el tudná küldeni a Galaxy okosóra kupont privát üzenetbe?
Sajnos nekem nem adja be se az S7 se a Tab 10.1iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
csorbajeno
veterán
válasz Zsolaf #20924 üzenetére
Nem szeretnék Logen helyett nyilatkozni, de szerintem ő az S6-ban is benne lévő virtuális túra "mód"-ra gondol, amivel olyat tudtál csinálni, hogy ezzel a móddal elkezdtél fotózni, majd bejárhattad vele pl. a házat és csinált több képet, majdd ezt a képet leginkább VR head-settel megnézhetted és kvázi te is bejárhattad a házat. Olyan sorrendben, ahogy te akartad, nem feltétlen úgy, ahogy fotózva lett.
-
LoGeN90
aktív tag
S10ben nincs virtualis felvetel opcio?
-
Indian74
senior tag
Sziasztok! Milyen üvegfóliát ajánlotok hozzá???
NAGYPAPA
-
nrg.960
tag
Sziasztok.
A Galaxy Buds hangminőségben eléri a gyári AKG füles minőségét? Továbbá használat alatt a telefon merülését mennyire befolyásolja, hogy nem a jack-ról vesz fel áramot, viszont a bt. be van kapcsolva?
Köszi.
Nem vagyok a szavak embere..
-
zzola
titán
válasz silvergod #20911 üzenetére
Én sosem tapasztaltam térerő problémát, elsők között jutottam 10+-hoz.
Az üzemidőről elég nehéz bármit is mondani.
Vannak itt a topikban urban legend üzemidők, 3 napig használja, meg erekciót okoz a 6 óra kijelző idő....
Én azt mondom, ne számolj nagy üzemidővel, aktív használat mellett talán kibírja reggeltől-estig.
Én speciel általában 2x töltöm naponta, 2 SIM van a készülékben.[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
S10+ vagy note 10+ vennék. Érdeklődnék van-e a telefonnak esetleg valami jelentős hibája? olvastam régebben hogy a térerő gyengeségre többen panaszkodtak,ez azóta is ilyen? elég sokat lenne mobilnettel használva,ilyenkor az üzemidő hogy alakul? meg úgy általános használattal meddig bírja egy töltéssel kb.?
köszi[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
trialboj
őstag
Hello,
Tudna valaki segíteni, vajon miért kattant meg a DND opcióm?
Be van állítva hogy 23:00 - 07:15 ig legyen aktív, és eddig ki is kapcsolt mikor kellett, de egy ideje, nem kapcsol ki bármit állítok, még reggel 10 órakkor is néma, és semmire nem jelez. Tud valaki megoldást?
Kösz
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
petya220
senior tag
Srácok, aki LoveMei-is tokot használna, fel kell venni hozzá a kijelző érzékenységét, hogy jól működjön!
20 percet szórakoztam vele, mire rájöttem.. A gyári fólia bánta
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Indian74
senior tag
Sziasztok! Na lecserèltem egy s10+ ra,eddig nagyon tetszik a telefon
NAGYPAPA
-
-
Tujmos
tag
válasz james008bond #20905 üzenetére
s10+ tmh, minden ok
-
james008bond
őstag
Sziasztok. Januári frissítéssel minden rendben van? Telekomos készülék egy ideje már jelez.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- KNOX a Samsung erődje!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest