- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
#67656192 #201 üzenetére
Ez megintcsak egyéni preferencia, hogy kinek hol jó a reader. Nekem pl. az S8+ olvasója bőven szar helyen van. Nekem úgy kényelmes megfogni a telefont, hogy a kisujjammal támasztom alá, tehát még csak esélye sem legyen kicsúszni a kezemből lefelé. Gondolom a mostani okostelefonokat sokan fogják így. Na ebből a pozícióból még egy 5,9" Mate 9 olvasója is jó helyen van, mert még pont elérem a mutatóujjammal, anélkül hogy fogást kellene váltanom. Ennél már nekem vagy 2cm-re odébb esik az olvasó, ezért mindig ügyeskednem kellett, fogást váltani, és egyszer majdnem el is ejtettem emiatt. Persze, értem én, ne legyek béna, meg vegyek rá tokot ami védi ha leesik, stb. De hát akkor is. Szerintem többen mondják azt hogy szar helyen van, mint amennyien nem. Igen, ki lehet váltani az esetek többségénél az írisz szkennerrel, de miért kényszerítenek kompromisszumra? 300 ezerért tehették volna lejjebb, hisz ők a fejlesztések, innovációk egyik élenjárói, nem hinném hogy akkora gond lett volna lejjebb tervezni az olvasót, ahogy sok más mobilon is van. Sosem fogom megérteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Napkollektor - csak úgy
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest