- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juan187
csendes tag
válasz
spawn21 #14404 üzenetére
Nem akartam senki zsebében turkálni.Csak majdnem úgy néz ki,hogy hülye az aki megvesz egy next launcher-t x forintért.Tény és való hogy nem olcsó,de had tartsam magam ahhoz a véleményhez,hogy egy ilyen telefon 'megérdemel' egy ilyen felületet.Plusz aki ilyet vesz annak azért nem kell hó végére,kenyérre félretenni.Még akkor sem ha szolgáltatónál veszi meg esetleg részletre.Nem kellene ennyire galamblelkűnek lenni.Elnézést ha valakit megbántottam,de ez az én véleményem és tartom amit írtam.
-
Markizmark
addikt
válasz
spawn21 #14404 üzenetére
Ja, ez nem a burzsujok topikja, hanem a note 2-é.... gondolom ennyi elég mindenkinek.
(#14405) MurdR : Én eddig is így használtam, csak akkor veszem le a fényerőt, ha bántja a szemem. Egyébként szeretem látni rendesen. Meg azt se felejtsük el, hogy a telefon van értem, nem én a telóért. Akkor is, ha drága volt. Ettől függetlenül vigyázok rá, de ez nem mehet a kényelmes használat rovására.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest