- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD FX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
kigyi_23 #1651 üzenetére
Szerintem ordítozz újra a telefonba, vagy vidd be személyesen a szervízbe.
Ha ott átvették akkor kötelességük a törvényben meghatározott napon belül javítani vagy ha nem megy akkor cserekészüléket biztosítani.A premium garancia futár ha jól látod akkor csak egy futár.
Arra nem vonatkozik idő, hogy mikor jön ki, de ha már átvették javításra a készüléket és az beért a szervízbe attól a pillanattól kezdve ketyeg a törvényben leírt idő.
Onnantól kezdve a te térfeleden a labda és sokkal több esélyed van, hogy érvényesítsd a jogaid. -
koxminator
senior tag
válasz
kigyi_23 #1060 üzenetére
Igen, igazad van, ezt illene azért max. 1 héten belül rendezni, ha már prémium áron vett prémium szolgáltatással rendelkező prémium termékről beszélünk.. vagy legalább 1 telefont elengedhettek volna 1 hét után, hogy bocsi, ez van, az van, nem vagy elfelejtve, jövünk..
örülök, hogy azért megoldódott végül
-
koxminator
senior tag
válasz
kigyi_23 #1056 üzenetére
Néha random az elérhetőségük, ezt már S3 topikban is írták páran, van ahol meg 2 nap múlva már mennek is.
Én mondjuk 1 hét után biztos felhívtam volna őket, hogy akkor mi van..de ezt most is megteheted, lehet, hogy kicsit le vannak terhelveettől függetlenül az 1 hónap azért durva, mindenképpen csapj az asztalra
-
koxminator
senior tag
válasz
kigyi_23 #961 üzenetére
Sok ötletem nincs nekem sem, de azért 1-2 dolgot én legalábbis lehet, hogy kipróbálnék (2-es pontot bedugott töltővel persze, hogy biztos legyen elég nafta a ketyerében):
1. Ha van memóriakártya a gépben, kivenném, és megpróbálnám anélkül elindítani és megnézni, mit csinál.
2. Recovery módban elindítani a gépet, hogy ott látszik-e valami a képernyőn -> Bekapcs. gomb lenyomva tart a hangerő fel gombbal egyszerre néhány másodpercig.Ezekkel kárt nem okozhatsz, viszont valami támpontot adhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OLED TV topic
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest