Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brian1987
tag
Szia.
A gyári S-pen nem értem hogy miért is kellene párosítani, mikor a novemberi frissítésig tökéletesen működött.
Próbáltam párosítani de semmi ( nem látja BT-n ) , nem érzékeli ha kiveszem vagy vissza teszem.
Folyamatosan aktívnak érzi, tölti a ceruzát mert még november óta nem merült le.
igazából semmit nem enged csinálni vele, egy sima jegyzetet nem enged írni, csak a radír funkció aktív ha közel viszem a képernyőhöz, kicsit vávolabbról beadja ha nyomom rajta a kis gombot.
Lehet a ceruza rossz???
Fúrcsálom hogy a novemberi frissítést követően csinálja ezt.... amint le frissítetem és újra indult azzonal ( 2 perc ) kjérdezte hogy meg van -e még?. -
brian1987
tag
Sziasztok.
Senkinek semmi hasonló?
[link] -
brian1987
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, kinlódik még valakinek az S-pen?
A legutóbbi frissités óta csinálja 2020 November 1.
Minden rendszer újraindítás után írja, kéredezi hogy meg van-e még?
A helyén van a telefonban, és a kis panel aktív, mint mikor használni szeretném a ceruzát.
Magát a kis indító ikont azt ki szoktam lőni, és uttána csak pittyeg, meg van még az S-pen.
Bármi ötlete, segítséget szívesen fogadok.
Szép napot. -
brian1987
tag
Sziasztok.
Valaki próbált már Sim1-ről Sim2-re másolni telefonszámokat??
Vagy eggyáltalán megoldható?
Mert minden áron fel akarja velem töltetni külömböző helyekre hogy ott meglegyen.
Idióta barom banda a Googliii.. miért nem lehet importálni sim1-ről sim 2-re??
Válaszokat köszönöm.
Szét b@sz az ideg
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest