-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hiperhuje #4773 üzenetére
Amikor vásároltam a Note 8-at, akkor mindenképp olyat akartam aminek a kerete ezüst( Note 3 után nagyon bejött), de ebben az opcióban csak az arany hátlapos Note 8 volt. Így azt megvettem és rakattam rá egy bőrmintás( mint a Note3) skint hátra. Tehát max 1 fél napig a láttam a telefon okádék arany hátlapját.
-
-
válasz
Hiperhuje #4773 üzenetére
Ha egy telefon szín ilyen érzelmeket és félelmeket vált ki belőled, az nem jó dolog. Egyébként meg tokban mind egyforma. Én sem látom soha, milyen színű, akár rózsaszín is lehetne.
Az enyém is szolgáltatói és nem XEH, semmi hátrányát nem érzem. Kb 1 nappal jött később a 10es droid. A havi biztonsági frissítést még ki nem sz@rja le, hogy késik pár hetet. Nem izgulok rajta. -
francz'70
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged