Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nekem fordítva volt amikor használtam a 2 sim-et egyszerre. (1.Telenor céges, 2.voda privát)
1-es kártyán ment a 4G és a telefonok 80%-a , 2-es privát kártyámon nem volt releváns a net (ment a 1-es cégesről) és mivel észrevettem, hogy jobb a térereje az 1-es telenornak, ha 2-es net beállítását vagy lekapcsolom vagy vissza teszem 2G-re, így nem volt gond az elérhetőséggel (kb 1 pálcát felugrott így az 1-es telelnor térereje) 1-es slotban Telenor, net megosztás (laptop vpn is) ment nekem.
1 év Note 9 tapasztalat.
Halkan megjegyzem ez nem a samsung sara (merhogy 2 simes iphone-oknál is olvastam gondokról) , hanem a dual standby (1 radio) sara, nem is értem hova tűntek a dual aktív (2 radio)készülékek, régen volt Kínai androidokban.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest