- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czeri32
csendes tag
válasz
attilaxxxx #2904 üzenetére
Elegem lett a Bluetooth és a hang hibából, ezért felhívtam a fehérvári Samu szervizet, nagyon segítőkészek voltak, azt mondták a Bluetooth probléma (második hívás beérkezésekor bontja a Bluetooth kapcsolatot) is, és a hang probléma is (lecsípi a csengő és jelző hangok elejét) mind kettő lehet szoftveres és hardveres is (alaplap).
Azt mondták egy teszttel ezt meg tudják állapítani a helyszínen ami megvárható, illetve ha szoftveres gond van az is megvárható.
Jövő héten kedden megyek feléjük akkor fogom bevinni, addig is tesztelem az új szoftvert most töltöttem le én is.Ha van valami új infó akkor írok mindenképpen.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2904 üzenetére
De ha jó a füles, jó a telefon, új a szoftver, akkor működnie kellene rendesen. 😊
Szóval valahol van gubanc.
Márpedig azt mondtad, hogy kipróbáltad másik fülessel és azzal is rossz. Tehát. Van két jó fülesed és mégsem tudod rendeltetésszerűen használni, akkor a telefon a rossz nem?
Mert ugyanazt a romot használod, amit én. Nálam működik, tehát a telefon a rossz kizárásos alapon.Amikor a laptopom volt hardverhibás (antenna hiba), akkor a kapcsolat létrejött rendesen, csak éppen a zene szaggatott, a kapcsolat megszakadt.
Tehát azért mert a kapcsolat létrejön, attól még lehet gond a hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest