- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elmouse #15467 üzenetére
Nyilván nem
Akkor, ha problémát tapasztalsz.
Régebben voltak viták itt a topikban is erről, van, aki minden frissítés után visszaállította a telefont, van, aki meg soha (én például). Utóbbihoz az kell, hogy valamennyire képben legyél a rendszerrel, és tudd, hogy ha egy appal probléma van, elég
helyileg kezelni
, és csak azt az appot vagy az adatait törölni. Én amúgy a cache-t sem szoktam törölni, csak ha valami általános jellegű probléma van, amit nem tudok egy bizonyos apphoz kötni, aztán van, amikor segít, van, amikor nem. -
atty_hor
tag
válasz
elmouse #15465 üzenetére
Én megcsináltam, kíváncsi vagyok, a bloetooth kapcsolatokra jó hatással lesz-e.
Chrome-ba ha beírod a keresőbe: samsung galaxy a52 clear cache
Akkor az MI ezt adja ki:
Steps to wipe the cache partition (requires booting into recovery mode):Én e szerint csinátltam, teló működik, semmi nem veszett el, bloetooth még nem próbáltam.
-
válasz
elmouse #15465 üzenetére
A válasz a második kérdésre: emiatt szokták ajánlani frissítés után a gyári visszaállítást, ezt minden mezei user el tudja végezni. Ezt váltja ki a cache törlés, ami nem jár adatvesztéssel és az ezzel járó kényelmetlenségekkel, de ez már feltételezi a user részéről az utánajárást.
-
gerner1
nagyúr
válasz
elmouse #15460 üzenetére
Újraindítással, csak a RAM lesz kipucolódva egy ideig (amíg ismét fel nem telik) .
Szóval, az egyik lehetséges oka, hogy "egy ideig jó" ... - az az, hogy restart -tal nem törlődik az OS cache. Ezért is érdemes, azt gyakrabban kipucolni, ha már amúgy is szándékban van egy restart ...
-
mrbego
aktív tag
válasz
elmouse #15460 üzenetére
Hát ez az, az újraindításban szoktam bízni, hogy megoldja, de sokszor az sem.
Pedig nem is frissült a telefon, legalábbis érdemleges frissítés nem érkezett, csak egy szokásos biztonsági frissítés. Na meg havonta a Google Play rendszer frissítés.Egy ideje elkezdetem gondolkodni az A56-on mint lehetséges cserén, de igazából nem sürget még semmi, és ezen a BT problémán kívül nincs is más gondom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest