Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elmouse
üzenetére
Nyilván nem
Akkor, ha problémát tapasztalsz.Régebben voltak viták itt a topikban is erről, van, aki minden frissítés után visszaállította a telefont, van, aki meg soha (én például). Utóbbihoz az kell, hogy valamennyire képben legyél a rendszerrel, és tudd, hogy ha egy appal probléma van, elég
helyileg kezelni
, és csak azt az appot vagy az adatait törölni. Én amúgy a cache-t sem szoktam törölni, csak ha valami általános jellegű probléma van, amit nem tudok egy bizonyos apphoz kötni, aztán van, amikor segít, van, amikor nem.
-
atty_hor
tag
válasz
elmouse
üzenetére
Én megcsináltam, kíváncsi vagyok, a bloetooth kapcsolatokra jó hatással lesz-e.
Chrome-ba ha beírod a keresőbe: samsung galaxy a52 clear cache
Akkor az MI ezt adja ki:
Steps to wipe the cache partition (requires booting into recovery mode):Én e szerint csinátltam, teló működik, semmi nem veszett el, bloetooth még nem próbáltam.
-
válasz
elmouse
üzenetére
A válasz a második kérdésre: emiatt szokták ajánlani frissítés után a gyári visszaállítást, ezt minden mezei user el tudja végezni. Ezt váltja ki a cache törlés, ami nem jár adatvesztéssel és az ezzel járó kényelmetlenségekkel, de ez már feltételezi a user részéről az utánajárást.
-
gerner1
nagyúr
válasz
elmouse
üzenetére
Újraindítással, csak a RAM lesz kipucolódva egy ideig (amíg ismét fel nem telik) .
Szóval, az egyik lehetséges oka, hogy "egy ideig jó" ... - az az, hogy restart -tal nem törlődik az OS cache. Ezért is érdemes, azt gyakrabban kipucolni, ha már amúgy is szándékban van egy restart ...
-
mrbego
aktív tag
válasz
elmouse
üzenetére
Hát ez az, az újraindításban szoktam bízni, hogy megoldja, de sokszor az sem.
Pedig nem is frissült a telefon, legalábbis érdemleges frissítés nem érkezett, csak egy szokásos biztonsági frissítés. Na meg havonta a Google Play rendszer frissítés.Egy ideje elkezdetem gondolkodni az A56-on mint lehetséges cserén, de igazából nem sürget még semmi, és ezen a BT problémán kívül nincs is más gondom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Akkor, ha problémát tapasztalsz.

Dr Bubo