- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Dr Bubo #14572 üzenetére
A Shredditre írták, hogy talán a legjobb az összes között. Pár hete próbáltam. Ahogyan kell, az összes szabad helyet felülírattam vele, így elméletileg már semmit sem szabadott volna visszaállítania semmilyen appnak. Jött is az üzenet az értesítő sávra a törlés során, hogy kevés tárhely. Látszólag minden rendben volt, hiba nélkül lefutott minden. Kíváncsiságból feltettem egy random appot, talán ezt a helyreállításra. Egyklikkes restore és kb. mindent vissza tudott volna állítani. Arcom leszakadt... és tényleg vissza tudott hozni képeket, kb. mindent.
Oké, gondoltam nézzük tovább, én magam másoltam egy csomó filmet az üres tárterületre, így felülírtam mindent elméletileg. Ezután törlés. És láss csodát, az app ugyanúgy helyre tudta állítani a régi képeket, dokukat. Nem tudom az okát, nem tudom a miértet és azt sem, hogy hová kerülnek rendszer szinten a törölt fájlok, de az tuti, hogy egy csomót még most is helyre tudnék állítani közülük.
Szóval szerintem root nélkül vagy komolyabb app nélkül nem fog menni a végleges törlés. Gondolom a hard reset is oké mondjuk egy nemzeti törlő appal. A nemzeti törlő appot próbáltam már, az nálam mindent legyalult. Nem volt rövid idő, de jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest