Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1 #14012 üzenetére
Köszi! Valószínűleg az a probléma, ha egy kicsit erősebb a 2G, mint a 4G, akkor átvált arra.
Én pont a 2G-t szeretném elkerülni. Egyébként azon internet is van, vagy csak hang? Telefonálni még nem próbáltam, csak láttam, hogy Edge és nincs internet. Remélhetőleg, az 5G, 4G, 3G (ez utóbbival rejtély, hogy miért tudok telefonálni és engem is lehet hívni, amikor nincs is a Vodanál, ahogy az is, hogy csak 4G-vel miért nem) jó lesz. Ezzel a beállítással, az eddig problémás területen, Nyugati, Vígszínház környékén végig volt net. MobileVOIP hívás is tisztább volt, igaz lehet ez csak placebo.Viszont nem mondták, hogy nem hallanak. 5G-t lehet nem is kapok DIGI-sként, ugye őket eleve kitúrták ebből. Jelezte, hogy nincs kapcsolódva, majd eltűnt. Egyébként igaz az még, hogy jobb kikapcsolni az 5G-t? Igaz nekem lehet mindegy, mert nincs is kapcsolatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest