Hirdetés
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gerner1
üzenetére
Köszi! Valószínűleg az a probléma, ha egy kicsit erősebb a 2G, mint a 4G, akkor átvált arra.
Én pont a 2G-t szeretném elkerülni. Egyébként azon internet is van, vagy csak hang? Telefonálni még nem próbáltam, csak láttam, hogy Edge és nincs internet. Remélhetőleg, az 5G, 4G, 3G (ez utóbbival rejtély, hogy miért tudok telefonálni és engem is lehet hívni, amikor nincs is a Vodanál, ahogy az is, hogy csak 4G-vel miért nem) jó lesz. Ezzel a beállítással, az eddig problémás területen, Nyugati, Vígszínház környékén végig volt net. MobileVOIP hívás is tisztább volt, igaz lehet ez csak placebo.
Viszont nem mondták, hogy nem hallanak. 5G-t lehet nem is kapok DIGI-sként, ugye őket eleve kitúrták ebből. Jelezte, hogy nincs kapcsolódva, majd eltűnt. Egyébként igaz az még, hogy jobb kikapcsolni az 5G-t? Igaz nekem lehet mindegy, mert nincs is kapcsolatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Viszont nem mondták, hogy nem hallanak. 5G-t lehet nem is kapok DIGI-sként, ugye őket eleve kitúrták ebből. Jelezte, hogy nincs kapcsolódva, majd eltűnt. Egyébként igaz az még, hogy jobb kikapcsolni az 5G-t? Igaz nekem lehet mindegy, mert nincs is kapcsolatom.
Dr Bubo