-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Utánanéztem: az ACR hívásait csak rootolt telóról lehet kimásolni, mert oda rejti, vagy egyesével küldhetem bt-on...
Visszatettem egy újabb Cube-ot, nem annyira hangos és tiszta, de legalább menthető.
Fülesről: megjött a Haylou X1 Pro-m. Elsőre szép, tiszta a hangzása, elég szépen tolja a basszusokat, bár (esetleg csaló) emlékeim szerint a Moripods valamivel szebben szólt (vagy csak szar mp3-at hallgattam), viszont sokkal stabilabban ül. A gumiharang úgy szigetel, hogy azon át sem hallottam semmit, így az ANC-ről még nem tudok nyilatkozni, majd holnap elmegyek futni, kipróbálom a -35dB-t és az áteresztő módot is. Azt írja, esőben ne használjam, de nem látok rést, hol mehetne bele víz, felhőszakadásban meg úgysem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest