Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Tegnap beléptem a net bankomba, próbáltam a lakbért át utalni, de a telefon azt írta ki, hogy nem támogatott az utalás.
Át utalom számítógépről, ez nem gond, de gondoltam kiváltom a szàmítógépet ezen a téren is. Szépen belépék, megadom a kódokat, rá nyomok az utalásra, és ott meg akad a folyamat. Természetesen nincs mókolva a telefon, nem értem miért nem enged utalni. Ebayen, Aliexpressen, vagy Paypallal simán vásárlok, fizetek...
Valaki próbált már utalni? És leírná, hogy ment vagy éppen nem ment az utalás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- VoIP telefonálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest