Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon DSLR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mik ezek az új monitoron?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
válasz bszunyoghy #51 üzenetére
Mondjuk az már a gyártó marketingeseinek a sara. Az 1 USD = 1EUR.
Igazából persze mindegy is... -
flamich76
tag
válasz bszunyoghy #41 üzenetére
Bár szerintem nem a gyártó marketingese mondja ezt, hanem a Mo-i kereskedők. Épp láttam ma, hogy lehet már kapni a Surface 32Gb-ot win RT-vel ki haszánkban is. 250.000Ft-ért. (ugye ez az $599-os gép)
(nóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórmális?)[ Szerkesztve ]
-
flamich76
tag
Sztem használható PC-t olcsóbban raksz össze, mint egy ugyanarra a célra használható androidos tabletet.
(Ugye a monitor és a bill -szerintem- szükséges kelléke a használható fogalmának)
Anélkül meg max. 40 egy használható PC."Csak felejtenék el azt, hogy pc-t akarnak csinálni egy tabletből.."
Ebben egyetértünk, de te is pont ezt hozod példának.
[ Szerkesztve ]
-
flamich76
tag
válasz this is life #25 üzenetére
Az a baj, hogy ilyen világ működését feltételező kijelentéseket nem szabad egy ilyen nagyon eltorzult piac alapján meghozni, mint amilyen a mi kis hazai környezetünk.
Ha nagyon össze akarod hasonlítani az olcsó jános almát és a nem túl baráti áron árult win rt-ket, akkor érdemesebb egy a világot jobban meghatározó piacon tenni azt. Persze ez nem fog senkit boldogabbá tenni itthon, mert ettől még nem lesz itt jobb, de talán több információval fogunk rendelkezni a jövőbelátáshoz.
Szóval, az olcsó jános alma ipad 64Gb WIFI az pont $699. (US store ár)
Surface RT 64Gb + touch cover az szintén pont $699. (MS Store)
Google Nexus 10 (Wi-Fi only, 32 GB) $575. (Amazon)Szóval az ár épp véletlenül pont egyezik.
Csak az RT-hez kapsz pluszban egy "dokkoló"-t vagy minek hívjam billentyűt és egy Office 2013 RT változatot.
(Nexusból, nemtudom van-e 64Gb?)Persze hardverben még lehet hasonlítgatni (felbontás, memória, sebesség, mitököm), de alapvetően mindegyik tökéletesen megfelel arra a célra, amire készült.
Ami döntő lehet, ha nem vagyunk fanboyok, az az, hogy a mögötte álló három szolgáltató mit tud felmutatni. És itt ilyenekre gondolok, mint:
* felhős szolgáltatások (tárhely, szinkronizáció, irodai csomag)
* integrációs lehetőségek (az adott cég saját világában az adott termék miként bír a többi eszközzel kommunikálni)
* multimédiás szolgáltatások (zene, kép, könyv, ilyesmik)
* térkép
* kommunikáció (email, naptár, kép, akármi)
* store
stb...A store mondjuk sztem eléggé marginális. A jobb alkalmazásokat mindegyik szolgáltató alap szolgáltatássá fogja alakítani, a többi meg hááát, kinek mi az ízlése.
Kivéve a játékokat, ami ugye még érdekes lehet a többségnek.Nnnna. Szóval ez az én meglátásom, szerintem ebből kellene a világ jövőjét meglátni.
És nem abból, hogy itthon a fostos win 8 phone rt atom az 100e-rel több, mint a szipad) -
flamich76
tag
Nem biztos, hogy a windows 8-cas "tablet"???-eket kellene az android, ipad tabletekhez hasonlítani. Ezok inkább a subnotebook kategóriák, azzal kell összenézni. Az android/ipad-ot a windows RT-vel kell hasonlítani leginkább, de ott is egyelőre csak a felsőbb kategóriás androidok hasonlóak ahhoz. Az alsó kategórás androidoknak egyelőre nincs vetélytársa és lehet, hogy nem is lesz egyhamar. Annyira gyenge vásárlói réteg (a nagy tömeg ellenére), hogy egyelőre sem az apple sem az ms nem mozdult el arrafelé, vagy csak óvatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest