Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Nem rootoltam,mert egyelőre nem érzem hiányát,amelyik progit le akartam tiltani,le is tudtam nem kell fagyasztani,egyedül az adaway miatt rootolnám,csak először megkérném cappa72 kollégát írja már.le hogyan tudnánk lementeni a rendszert,meg csinálna egy recoveryt mert azzal lenne a legegyszerűbb,ha esetleg elrontanánk valamit.
-
bandee0817
tag
most akkor 8 gigás vagy 4 gigás vagy mi?
már nagyon tervezem megvenni a telefont de mindig látok ilyeneket hogy nem is 8 giga, nem 1 giga ramos, stb....
teljesen elbizonytalanodik így az ember. bár ha másnem, visszavinném biztos és visszakérném az árát a telefonnak ha fals információkkal adja el.
-
laca7909af
tag
Nekem eddig csak az akksikijelzéssel volt gondom. CSAK az első töltésnél. Akksi ki-be után azóta is RENDBEN. Azért nem olyan nagy dolog kivenni, meg visszarakni egy akksit
Voltak már ennél sokkal drágább (ráadásul nagy márkák) kütyüim is, amiknek sokkal több nyűgje volt és hónapokig nem jött rá frissítés. Vagy pár hónap idegeskedés után jött a frissítés és megoldották az egyik szoftveres problémát, de lett helyette másik 3
Szóval ilyen téren sem panaszkodhatunk. Hibátlan készülék nincs. Ilyen árkategóriában meg főleg...
Én eddig elégedett vagyok a kütyüvel. Nekem minden rendben működik, ár-érték arányban nagyon jó kis készülék.#427: Jó lett a kép ! Szerintem is OK a kamera, én is sokat fotózok a mobiljaimmal
-
laca7909af
tag
Amelyik program tudna jelezni a gombok világításával, annak ROOT jog kell, az pedig egyelőre nincs.
Próbáltunk már többféle módszert (az elterjedtebbeket), de nem műxik a kitkat miatt.
Ha sikerül majd egyszer a root, akkor megoldható, de a led-ek fénye elég gyengus.
A gombok világítása külön ledekről megy, manuális fényerőnél kijelzőhasználatkor világítanak, auto fényerőszabályozásnál, a fényerőszenzor dönti el, mikor legyenek bekapcsolva (pl. kevesebb fény éri a szenzort, akkor bekapcsolja a ledeket, erős fényben lekapcsolja) - ezek a saját tapasztalataim.#418: Nekem csak első full töltésnél jelzett 33%-ot, akksi ki-be után ok lett és azóta is frankó. Először megijedtem a többórás töltés után a 33%-tól, de CPU-Z progi 4,2 V-ot jelzett akksifesz-nek, tehát csutkó volt.
Tehát csak a szoftveres becslés volt rossz. De akksi ki-be megoldotta a full töltés után. És azóta frankó a kijelzés. -
sing1ep1ayer
őstag
Mintha a MIUI olyan etalon lenne, ami nélkül már nem is számít használhatónak egy mobil...
Egyébként meg mihez kell neked support? Elmagyarázni, hogyan kell átállítani az órát, vagy mi? Félre ne érts, nekem nincs ilyen telefonom, nem azért védem, de felesleges látatlanba lefikázni, meg ítéletet mondani arról, mennyire lesz tartós. Én korábban tulajdonosa voltam egy ZTE Blade-nek is, sőt, a párom még most is azt használ és a mai napig kifogástalan. Az idő eljárt ugyan felette (még mindig a mobilról van szó
), szóval ma már baromi lassúnak számít és kevés benne a tárhely is, de mindene hibátlan, a GPS gyors, a rendszer nem fagy és rendkívül olcsó volt annakidején. Sosem éreztem úgy, hogy szükség lenne hozzá bármiféle terméktámogatásra. És miért ne lehetne ez a készülék is ilyen? Itt a topikban ha jól emlékszem még csak egyetlen egy hibás darabról olvastam, néhány beragadt pixellel a kijelzőn, szóval egyelőre nem tűnik őrülten nagynak a selejtes darabok aránya. Be lehet fáradni hasonlóan nagy számban eladott, supporttal és legalább dupla kezdőárral rendelkező telefonok topikjába és megnézni hogy ott mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az áruházlánc belépett az okostelefonos, tabletes és fitneszkarkötős piacra, saját brandjük, az Op3n Dott neve alatt szeretnének sikeresek lenni.
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest