Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee0817
tag
jaa értem
én azt mondom hogy ilyen áron ez akkor is nagyon jó még a 2 gigával is, persze lehetne menni fogyasztóvédelemhez is a teljes félretájékoztatás miatt
bár az igazsághoz hozzá tartozik hogy tesóm vett tabletet magának egy asus padot, amiben volt 3 giga belső tárhely és nem akciósan volt 30 ezer
-
bandee0817
tag
és a használható memória nem 8gb? ahova zenéket, filmeket, képeket tudsz menteni? szerintem ez nem becsapás mert nem azt tüntették fel hogy rendszer mérete mekkora hanem hogy tárhely mekkora
egyébként meg szerintem 2 gb elég 1-2 játékra, ilyen árkategóriában. azárt sokat se várjunk ilyen áron
-
bandee0817
tag
hát arra szerintem bőven elég a 3 giga, appoknak
több szerintem egy ilyen árkategóriás géptől nem is elvárható
úgyis többet hallgatok zenét, veszek fel videót, csinálok képet, olvasok képregényt mint hogy 20 alkalmazás legyen a telefonon
szóval embere válogatja hogy mire elég a 3 giga app tárhely
-
bandee0817
tag
megvolt köszönöm
ajánlom mindenki figyelmébe hogy addig ne menjen el a tescoból amíg nem 2 évet adnak rá és vigyék a hivatalos közleményt mert az eladók 80%-a nem tudja hogy 2 év jár rá és csak rávágják hogy 1 mert tesco termék, ez nem igaz. én is az elsőt mikor vettem akkor a nő nem tudta mennyi jár rá, másik nem túl felvilágosított kollégáját kérdezte aki szintén nem volt biztos a dolgában majd mikor mondta hogy egy évet ad és én kijelentettem hogy hivatalos 2 év van meghírdetve, azt mondta hogy nem tud csak 1 évet adni. majd aznap este felhívtam azt a bizonyos tescot ahol vásároltam, közbe megkerestem a dokumentumot. azt mondta a nő a telefonban hogy utána jár, majd másnap felkeres. közben másnap délelőtt visszamentem a telefonnal, kijelzőhibás volt, így kicseréltettem majd jeleztem a hivatalos sajtóközleménnyel a kezemben hogy itt van, 2 év garancia, kérem e szerint eljárni az új kicserélt telefonnál. meg is történt új hibátlan telefon, 2 év garancia, örömmel mentem haza. majd aznap délután a tegnap esti telefonpartner hölgyemény felhívott, majd kijelentette hogy sajnos a megyei regionális mittudoménmilyen nagyfejes azt mondta, egy év jár rá. gúnyos kacajjal felvilágosítottam hogy hölgyem, jó lenne ha felvilágosítanák a dolgozókat mert ez így nem korrekt eljárás, vagy mondom arcra megy hogy kinek 2 vagy kinek 1 év garancia? válasza hogy neki ezt mondták, ezt tudja. mondom rendben, én meg mondom jártam ott délelőtt és a hivatalos papírral kértem kolléganőjét hogy 2 éves papírt írjunk, szóval köszönöm a segítséget és az utána járást, de sajnos téves és kértem hogy járjanak utána és akkor döntsék el hogy akkor most hogy is van ez az egész rendszer mert mondom a cég saját magából csinál hülyét és mond ellent a saját szavára. majd megköszöntem mégegyszer a semmit és folytattam aznapi munkámat
-
-
bandee0817
tag
most került a kezembe egy op3n dott telefon :3 tetszik meg minden, de az első koccanó megvolt a tescoval: 1 év garancia O.o mondom máshol 2 évet mondtak. azt mondja hogy hát ő itt csak egy évet tud adni, nem tudja hol mire adtak kettőt, de tesco termékre csak egy évet adnak..... emeljek valahol panaszt ez ügyben?
-
bandee0817
tag
most akkor 8 gigás vagy 4 gigás vagy mi?
már nagyon tervezem megvenni a telefont de mindig látok ilyeneket hogy nem is 8 giga, nem 1 giga ramos, stb....
teljesen elbizonytalanodik így az ember. bár ha másnem, visszavinném biztos és visszakérném az árát a telefonnak ha fals információkkal adja el.
-
bandee0817
tag
garancia az tényleg csak egy év van rá? pár embernél azt láttam hogy azt írta, az ügyfélszolgálathoz áttranszportálva a kütyüt tájékoztatták az illetőt hogy a 2 év garancia valójában csak egy év??!!
-
bandee0817
tag
estig? akkor egy reggeltől 100%-os töltéssel indulva? vagy kb milyen felhasználás mellett bírt röhögve egy napot?
-
bandee0817
tag
btw, tervezem lecserélni a kis sony xperia u-mat. most volt szervízben, elengedett a kijelző ragasztása. jó szerencsémre kicserélték az egész készüléket, így egy új telefont kaptam. viszont ma már az igényekhez keveset tud. kevés ram legfőképp a gond vele. mikor megláttam a tescoban ezt a telefont, gondoltam eljött az idő váltásra, sony elad, opháromn jön
ahogy olvastam, szinte minden túlteljesít benne, még az akkumlátor teljesítménye kérdéses. valaki egy infót, antutu benchmarkot vagy bármit amin akksit is mutat vagy full specet ír, megtenné?
megköszönném
-
bandee0817
tag
akkumlátor hány mAh-s?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az áruházlánc belépett az okostelefonos, tabletes és fitneszkarkötős piacra, saját brandjük, az Op3n Dott neve alatt szeretnének sikeresek lenni.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest