- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvanahun
csendes tag
nem én találtam ki hidd el, már így is annak hívják ,képzeld el mi lenne akkor ha nem lennének benne baromságok, semmi újat nem nyújtana.(Pár kivétel van persze)
Mondjuk az amikor elkapja az ellenfelet a főhősünk és a nyakát marcangolja és ezáltal regenerálódik az "picit" már érdekes.
Én tartalmilag nagyon untam volna ha csak sima gta stílusú küldik vannak, biztos hogy ki nem játszom, így pl. ahol volt választási lehetőség ott mindkettő alapján megcsináltam. amikor például a ringben kell a maszkos ellen nyomni azt naaaaagyon bírtam, meg amikor repülővel kell küldizni az is atom.Én speciel soha sem szerettem a gta-kat (kivétel az 1 és 2 de azok még az ősidőkben voltak
.) de ez speciel nagyon bejött ez a játék.De szinte minden teszt megemlítette a klónozást, igaz azokat nagyrészt a 2-re értették, ami azért tényleg szinte egy az egyben gta.
-
Mans20
addikt
válasz
Nirvanahun #6 üzenetére
Ez a klónozás kiakaszt,sandbox mindkettő,de másról szól,játékmenet is más,történet ami nem sok van,de így is jobban élveztem mint bármelyik gta-t,rockstar-ék helyében Én beleraknám a a gta 5 be a karakterszerkesztőt az alap főhős mellé.
-
csaba951
veterán
Jó jó, de akkor reklámozzák a COD-ot úgy, hogy több mint 100 milliót adtak el a sorozatból? Ugye milyen hülyén néz ez ki? Szerintem jobban jártak volna egy nyereményjátékkal, esetleg FB-al összekötve.
-
Ps Vita
őstag
Megérdemli..
-
MCBASSTION
aktív tag
remélem túléli a THQ... elég jó játékaik vannak
-
Mans20
addikt
Örülök a sikernek,csak emiatt sajnos a third vonalat viszik tovább a negyedik részbe,amibe már túlestek a baromkodás határán,a második részbe pont jó volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest