- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvanahun
csendes tag
nem én találtam ki hidd el, már így is annak hívják ,képzeld el mi lenne akkor ha nem lennének benne baromságok, semmi újat nem nyújtana.(Pár kivétel van persze)
Mondjuk az amikor elkapja az ellenfelet a főhősünk és a nyakát marcangolja és ezáltal regenerálódik az "picit" már érdekes.
Én tartalmilag nagyon untam volna ha csak sima gta stílusú küldik vannak, biztos hogy ki nem játszom, így pl. ahol volt választási lehetőség ott mindkettő alapján megcsináltam. amikor például a ringben kell a maszkos ellen nyomni azt naaaaagyon bírtam, meg amikor repülővel kell küldizni az is atom.Én speciel soha sem szerettem a gta-kat (kivétel az 1 és 2 de azok még az ősidőkben voltak
.) de ez speciel nagyon bejött ez a játék.De szinte minden teszt megemlítette a klónozást, igaz azokat nagyrészt a 2-re értették, ami azért tényleg szinte egy az egyben gta.
-
Mans20
addikt
válasz
Nirvanahun #6 üzenetére
Ez a klónozás kiakaszt,sandbox mindkettő,de másról szól,játékmenet is más,történet ami nem sok van,de így is jobban élveztem mint bármelyik gta-t,rockstar-ék helyében Én beleraknám a a gta 5 be a karakterszerkesztőt az alap főhős mellé.
-
csaba951
veterán
Jó jó, de akkor reklámozzák a COD-ot úgy, hogy több mint 100 milliót adtak el a sorozatból? Ugye milyen hülyén néz ez ki? Szerintem jobban jártak volna egy nyereményjátékkal, esetleg FB-al összekötve.
-
Ps Vita
őstag
Megérdemli..
-
MCBASSTION
aktív tag
remélem túléli a THQ... elég jó játékaik vannak
-
Mans20
addikt
Örülök a sikernek,csak emiatt sajnos a third vonalat viszik tovább a negyedik részbe,amibe már túlestek a baromkodás határán,a második részbe pont jó volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Saints Row The Third 4.25 millióval járult hozzá a sorozat eladásaihoz.
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest