Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Bocs, nem tudtam. Te vagy az első. Nekem úgy tűnt, hogy mindenki halálosan elégedetten tarolja le a szörnyállományt és közben rettenetesen jól szórakozik és izgul, hogy vajon újraindul-e a fél órája indított stopper, amikor utoljára space-t nyomott.
Space = gyógyital.
Egyébként kézzel szerkesztgetve lehet a nehézségen állítani, nekem sikerült, de addigra már beleuntam. Az elsőben működtek a védettségek, egy mérgező mocsári szörny agyonvert, ha mérgekre gyúrtál. A másodikban meg tűzlabdával írtottam a tűzelementálokat, grrrrrrr.
-
tdd587
őstag
Az unalmast úgy kell érteni, hogy 100+ óra játékidő, aminek az első 4 órája volt kiegyenlített (értsd, ha sokan jöttek levertek) utána nagyon könnyű lett. A főellenfelek a legnagyobb csalódások, az elvileg harmatgyenge varázslóm simán megállt a sárkány lábánál és kényelmesen válogattam a varázslatok közül, mintha csak egy tesztlaborban lennék. Szóval az 1000+ olyan szörny leverése után, aki hozzád se tud érni, azért kezdesz arra gyanakodni, hogy unatkozol...
-
frame>24
addikt
Köszönöm.
Ez nem vészes annyira, mint hittem. Én is gondolkodom már egy ideje a Széklet 2-n, igaz, hogy unalmassággal bélyegezték többen utóbb, de nekem is tetszett az első rész, még ha csak pótlólag hack-und-slash is. (kicsit a teljes játékot is próbáltam, na de nem több tíz szinten keresztül)
...jah és még jön a kieg. is, most látom -
UK-ból ~7 font.
-
frame>24
addikt
Nekem meg az a kérdésem, hogy most hány TerraByte-nál tartunk a patchek összméretében?
Mert a játék ára már lement 7x00 HUF köré. -
Játszik ezzel bárki is?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Robotporszívók
- Minecraft
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest