Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
nos. lapdock kontra netbook:
jol latod a dolgot, a lapdock kb arra valo, mint a netbook. csakhogy annyi a kulonbseg, hogy mara ez mar joval olcsobb, es a telefonoddal minden hardveres es szoftveres problemadon tul leszel.
Ugyes fiuk megcsinaltak mar azt is, hogy nem a motorola lebutitott linuxat kell hasznalnod (ami az esetek 80%-ra eleg lenne), hanem felvarazsolhatsz egy teljes ubuntu linuxot, es igy egy teljes erteku netbookot kapsz ketmagos procival. 50k alatt. azert ez eleg jo ar.a tableteket meg szerintem azoknak talaltak ki, akik halmozzak a kutyuket. e-readernek nem opti,alis, internetezesre kenyelmetlen, multimediara alkalmatlan. nem lesz hosszu eletuk szerintem a jelenlegi formajukban.
-
rum-cajsz
őstag
Vaterán vettem, amerikai beszerzés. Egyben volt a teló, lapdock és multimédia dock. 130-at fizettem érte. És szerintem megérte váltani Defyról, egyrészt sokkal simább a kezelése, másrészt a Lapdock sokat dob az élményen. Van amikor már be sem kapcsolom a gépem otthon, csak belenyomom a telefont a laptopba és megnézem, ami érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Steam Deck
- UHD filmek lejátszása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest