- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cr4sh-
tag
Természetesen én is arra gondoltam, de az nekem nagyon macera, zsebben rongálódik, fülön hordva, meg idegesítő (számomra). De ha lenne egy egység benne amiben van egy hangszóró meg egy mikrofon és kb úgy csúszna a tabletbe mint a telefon a padfone-ba, az azért baba volna. Főleg hogy az asus ennek a nagy mestere, nem tartom kizártnak, hogy 1-2 éven belül kijönnek vele.
-
cr4sh-
tag
Ebben akkor lenne potencia, ha kapna egy vezeték mentes egységet, amit a gépben lehetne tartani, és a hívást azon keresztül bonyolítaná le. Így nem kellene idiótának tűnni telefonálás közben, és hagyományos headsetet se kellene magunkkal hordozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Egyesült Királyságban is rövidesen debütál az ASUS hagyományos hanghívások lebonyolítására is alkalmas internettáblája.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest