Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
A demóját de nem tetszett ha ilyen lesz a Bionic is akkor biztos hogy egyiket sem fogom megvenni.
Bocs rosszul fogalmaztam meg az egészet.
Meg ahogy össze vissza kattintgatam találtam még egy oldalt, onnan irányított át ide itt van a Bionic-ról még egy kis info de sajna Angolul meg videó. -
twollah
nagyúr
Szerintem ez a klasszikus Bionic Commando megalazasa.
-
Gyusz
őstag
PC-re majd júliusban jön csak, bár kétlem, hogy ezzel drasztikusan megugranának az eladások. Régóta várom és GT review alapján jónak is tűnik.
-
breed30
tag
Nem valahogy innen szedtem le a demóját hogy hogy azt magam se tudom, Angolul nem igen tudok csak kattingatam és elkezdte tölteni.
Igaz valami oldalra is átment de az is valami hivatalos oldala volt a Bionic is ott volt de azt nem jött le. A Terminátor érdekelt jobban ugyis.
-
breed30
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igaz a Terminátor nekem se jött be valahogy, nem játszottam vele sokat leszedtem csak a helyett foglalta.

-
PowerBuldog
veterán
A 3 játék közül csak a Terminándorral találkoztam, de az valami kegyetlen sz@r lett, szerintem... nem csodálom, hogy az után az emberek esetleg nem előlegezik meg a BC-nek a bizalmat...

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- World of Warships
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest