Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
A demóját de nem tetszett ha ilyen lesz a Bionic is akkor biztos hogy egyiket sem fogom megvenni.
Bocs rosszul fogalmaztam meg az egészet.
Meg ahogy össze vissza kattintgatam találtam még egy oldalt, onnan irányított át ide itt van a Bionic-ról még egy kis info de sajna Angolul meg videó. -
twollah
nagyúr
Szerintem ez a klasszikus Bionic Commando megalazasa.
-
Gyusz
őstag
PC-re majd júliusban jön csak, bár kétlem, hogy ezzel drasztikusan megugranának az eladások. Régóta várom és GT review alapján jónak is tűnik.
-
breed30
tag
Nem valahogy innen szedtem le a demóját hogy hogy azt magam se tudom, Angolul nem igen tudok csak kattingatam és elkezdte tölteni.
Igaz valami oldalra is átment de az is valami hivatalos oldala volt a Bionic is ott volt de azt nem jött le. A Terminátor érdekelt jobban ugyis. -
breed30
tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Igaz a Terminátor nekem se jött be valahogy, nem játszottam vele sokat leszedtem csak a helyett foglalta.
-
PowerBuldog
veterán
A 3 játék közül csak a Terminándorral találkoztam, de az valami kegyetlen sz@r lett, szerintem... nem csodálom, hogy az után az emberek esetleg nem előlegezik meg a BC-nek a bizalmat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- Corsair RM850 Gold 850W Moduláris Tápegység
- SilverStone Strider 850W Platinum Moduláris Tápegység
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest