- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
A demóját de nem tetszett ha ilyen lesz a Bionic is akkor biztos hogy egyiket sem fogom megvenni.
Bocs rosszul fogalmaztam meg az egészet.
Meg ahogy össze vissza kattintgatam találtam még egy oldalt, onnan irányított át ide itt van a Bionic-ról még egy kis info de sajna Angolul meg videó. -
twollah
nagyúr
Szerintem ez a klasszikus Bionic Commando megalazasa.
-
Gyusz
őstag
PC-re majd júliusban jön csak, bár kétlem, hogy ezzel drasztikusan megugranának az eladások. Régóta várom és GT review alapján jónak is tűnik.
-
breed30
tag
Nem valahogy innen szedtem le a demóját hogy hogy azt magam se tudom, Angolul nem igen tudok csak kattingatam és elkezdte tölteni.
Igaz valami oldalra is átment de az is valami hivatalos oldala volt a Bionic is ott volt de azt nem jött le. A Terminátor érdekelt jobban ugyis. -
breed30
tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Igaz a Terminátor nekem se jött be valahogy, nem játszottam vele sokat leszedtem csak a helyett foglalta.
-
PowerBuldog
veterán
A 3 játék közül csak a Terminándorral találkoztam, de az valami kegyetlen sz@r lett, szerintem... nem csodálom, hogy az után az emberek esetleg nem előlegezik meg a BC-nek a bizalmat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest