Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
A demóját de nem tetszett ha ilyen lesz a Bionic is akkor biztos hogy egyiket sem fogom megvenni.
Bocs rosszul fogalmaztam meg az egészet.
Meg ahogy össze vissza kattintgatam találtam még egy oldalt, onnan irányított át ide itt van a Bionic-ról még egy kis info de sajna Angolul meg videó. -
twollah
nagyúr
Szerintem ez a klasszikus Bionic Commando megalazasa.
-
Gyusz
őstag
PC-re majd júliusban jön csak, bár kétlem, hogy ezzel drasztikusan megugranának az eladások. Régóta várom és GT review alapján jónak is tűnik.
-
breed30
tag
Nem valahogy innen szedtem le a demóját hogy hogy azt magam se tudom, Angolul nem igen tudok csak kattingatam és elkezdte tölteni.
Igaz valami oldalra is átment de az is valami hivatalos oldala volt a Bionic is ott volt de azt nem jött le. A Terminátor érdekelt jobban ugyis.
-
breed30
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igaz a Terminátor nekem se jött be valahogy, nem játszottam vele sokat leszedtem csak a helyett foglalta.

-
PowerBuldog
veterán
A 3 játék közül csak a Terminándorral találkoztam, de az valami kegyetlen sz@r lett, szerintem... nem csodálom, hogy az után az emberek esetleg nem előlegezik meg a BC-nek a bizalmat...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest