Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Graphics Jómunkásember Huhh de rég láttam Rosewill tápot  Vagyis élőben sem túl sokat, csak a RealHardTechX oldalán anno. Kár , hogy már nem üzemel  
- 

nyunyu félisten válasz  E.Kaufmann

üzenetére E.Kaufmann

üzenetére80+Platinum Fractal Ion 760W tápomat véletlenül fél-passzív módban hagytam. 
 Amint bejött a nagy meleg, a gépem random nekiállt lekapcsolni a Win desktoptól, vagy videólejátszás közben, amikor kb. 100W lehetett a terhelés, aztán 15 percig a fekete képernyőt néztem, mert visszakapcsolni se lehetett.
 Játék közben bezzeg sosem állt le, mert 300W fölött bekapcsoló ventivel már nem melegedett túl.(Sajnos túlmelegedő passzív táppal már szoptam bő nyállal 2007 körül, sikerült is kinyirnom a 300W-os FSP ZENt, aztán a garis cseréjét is) Kénytelen voltam elővenni a Corsair HX520-amat (80+ Bronze), aztán azzal összerakni a Ryzen 9700X+Radeon 6950XT-t. 
 Az bezzeg nem melegedett túl, max a túlterhelésvédelme szerette kilőni, mikor 3DMark közben a videokályha rövid időre benyeli a 300W-os TDP többszörösét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest