Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Ja persze tudom, nem F12011, de egy kicsit lehetne több a tapadás, annál a pályánál, amikor kanyarodásban végződik a leggyorsabb "egyenes" és a féktáv kanyarban van. Sajnos ezek a setupolgatások néha az ember agyára mennek, egy kicsit másképp is csinálhatták volna. De tudom nem lehet.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Na igen az meg a másik, hogy a FFB szétveri a kormányt, már ha tudja(G27). Próbáltam lentebb venni a profilban, de akkor meg nem a játékét használja. Szal ez még tuti nem jó. Amit én is írtam, jól megfogalmaztad, néha kicsit túlreagálja a csúszást. Pihentetem a dolgot azt hiszem.
-
ricshard444
veterán
Most ,hogy hozzászoktam sokkal jobbnak érzem az egésszet mint az 1t ,hihetetlen
Csak szétdarálja magát a kormány / G27 
-
ricshard444
veterán
Kipróbáltam ezt a fantasztikus szimulátort. Az első részével naponta játszom majdnem, órákat . Annak a kormánykezelése jobban tetszik,meg jobban érzem az autót is(G27) De minden másban ez jobb, hangok, fizika, grafika..., bár a fizika csinál néha vicces dolgokat
Néha a csúszkálás nem egészséges módon durva 
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
A rázókő sárga része nem hiába sárga, azt már nem nagyon szabad használni. Az F1-be is rengeteg ilyen elrepülés volt még 5-6 centis rázóktól is, akkor az sem reális?

A segítségeket kikapcsolásáról pedig az a véleményem, hogy szerintem minden rendben van a fizikával. Én nem AI ellen megyek, hanem Online játszom, és látom mire képesek a tapasztaltabb játékosok gyakorlással teljesen meg lehet szokni a fizikát. Nem egy F1 2011 tudom, de ez nem is erről szól...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Egy kicsit azért nevetségesen viselkedik az autó, ha átküldöm a sárga rázókövön. Felrepül, mintha nem lenne súlya. A fizika hagy még kívánni valót maga után pl all assist off-ban kicsit viccesen viselkedik a fék és esély nincs a gépet utolérni, mert minden tyúkszaron megcsúszik. Azért egy forma autótól nem ezt várom. A stabilizátort meg az ilyen apróságokat bekapcsolva már vezethetőbb, vagyis megközelíthetőbb a gép ideje. Tetszik is meg nem is. Nem érzem az átütő feelinget. Úgy érzem lesz jobb játék is ennél.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Na srácok,én megvettem,nem csalódtam, azt kell mondjam, persze a gépigény még elég magas, majd optimalizálnak rajta remélem,de amúgy nagyon állat a game, akinek tetszik az rf1,az mindenképp szerezze be

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Tetszetős a Gém. Itt hol vannak a videók?
Én YouTube-on néztem.
A Kuala Lumpuri videót esőben kicsit olyannak találom, mint 1 rossz gumiválasztást. Azért 1 kicsit több tapadásnak kellene lennie.
Én is hiányolok egy kis gumifüstöt, de biztos lesz majd. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GeryFlash
üzenetére
Egy játék a rendszer erőforrásait nem csak a grafikára használja, minden mást is azon hajtanak végre, így a rendszerkövetelmény/grafika -mint olyan- értelmetlen, mert nem csak grafikát kapsz az előírt rendszerért, hanem roppant összetett fizikát is.
Merem állítani, hogy a gumi viselkedéséért felelős fizikai alrendszer komolyabb, mint sok játék teljes fizikai motorja...
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
+1
De hagyd, 2011 év végén az a menő duma minden játékra, (kivéve crysis2, bf3) hogy sz@r a grafika, meg nem 2011-hez való már. Mert aki csak a grafot nézi annak gratulálni tudok. Inkább ez mint a másik 2.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zuzu000
őstag
Váó, jónak tűnik

-
-
Vazallus
tag
Mit tud ez a játék amit a többi nem?
-
GabN73
addikt
Egy GT5 szintű füstöt csinálnak és akkor teljesen rendben leszünk

-
pr1mzejEE
addikt
Fasza, főleg a második videó!
-
gybazsi
senior tag
Jó lesz ez.
-
stefi76
aktív tag
MINIMUM:
CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memory: 2 GB
Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Video Memory: 256MB
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DirectX: 9.0c
Storage: 4 GBRECOMMENDED:
CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
Memory: 4 GB+
Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
Video Memory: 512MB+
Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
Storage: 4 GB+ -
GeryFlash
veterán
remélem lesx f1 championahip mód 2012es felállással
am gépigény? kb mennyi? -
Arra igen.
Azt tudom, de a fizika ott kuka volt. A kormány támogatásról ne is beszéljünk.Az RBR-ben a fizika legalább nem arcade kategória. Ezt, vagy a továbbjavított verzióját kellene egy új játékba beültetni + 80-as, 90-as évek autójait meg azokat követőket berakni egy játékba és lenne rá kereslet. A graf nem érdekelne, nem kellene crysis meg ilyen agyonhype-olt graf. Az rfactoré is bőven jó lenne.
-
Királyul néz ki. A gumi fizika meg kemény.

(egyszer majd csak megéljük, hogy valaki a rally-val is foglalkozzon és egy új játékot készítsen ilyen, vagy az rbr fizikájával, jó sok autóval...
reménykedem benne...) -
dokee78
félisten
A 2. videó nagyon bejön,szeretni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak szétdarálja magát a kormány / G27 
Néha a csúszkálás nem egészséges módon durva 

Én YouTube-on néztem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)