Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Amúgy ez érdekes dolog, mert a teljes képtartalom állandó megjelenítése negatívan befolyásolja a mozgás-élményt, ezért a "100Hz"-es LCD-knél a frissítések közé elsötétített fázisokat is beillesztenek.
"
Erre az igazi megoldás az lenne, ha az animációs fázisok sűrűsége nőne. És pl. játékoknál erre van is lehetőség. De filmeknél az istennek nem akarnak túllépni azon a szánalmas 24-30 fps-en... persze értem én, hogy az nehéz ügy, hiszen az egész Holywood/média gépezet minden komponense erre van ráállva.
Egyébként jelenleg a játékokkal is kicsit be vagyunk fürödve, mivel az LCD (tesség dezz
) monitorok firssítési frekvenciája alacsony. (És persze műszakilag elve baromság, hogy fix frissítési frekvenciájuk van, ahelyett hogy szinkron módon akkor frissítenének amikor kész az új frame... ami vsync lassulás nélkül. Na de ezt a téma már tényleg messzire vezetne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor
- MSI Optix G24C 24 Full HD 144Hz ívelt gaming monitor
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest